Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı'nın Eski Eşi Zeynep Yılmaz İsyan Etti!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’nın Eski Eşi Zeynep Yılmaz İsyan Etti!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Eski eşi Acun Ilıcalı’nın boşanma haberlerine isyan ederek, “Yoruldum” diyerek isyan etti.

Acun Ilıcalı’nın Eski Eşi Zeynep Yılmaz Sessizliğini Bozdu!

Zeynep Yılmaz, “Yoruldum”!

Acun Ilıcalı’nın eski eşi, Thanx Mimarlık’ın  kurucu ortağı olan Zeynep Yılmaz, dünden bu yana magazin gündeminde hakkında yer alan habaerlere sonunda isyan etti.  “Sustuğum halde söylediğim iddia edilen hayali cümlelerden yoruldum.” ifadeleriyle Instagram hesabından bir paylaşım yapan Zeynep Yılmaz, Acun ve Şeyma boşanma haberlerinden şahsı adına bunaldığını belirtti.

Zeynep Yılmaz Kimdir ?

 

“Onun Mutlu Olması Kızlarımız İçin Önemlidir.”

Zeynep Yılmaz,  “Sustuğum halde söylediğim iddia edilen hayali cümlelerden, bana atıf yapılan haberlerden, sosyal medyada gerek işimle gerekse güncel yaşamımla alakalı bir gönderme aranmasından, her insan gibi mutluysam gülmemden, üzgünsem somurtmadan anlamlar çıkarılmasından yoruldum. Gündemde ki konularla ilgili hiç bir açıklama yapmadım, yorumda bulunmadım ve bulunmayacağım. Acun çocuklarımın babasıdır. Onun mutlu olması kızlarımız için önemlidir. Başka da söyleyeceğim bir şey yoktur. Herkesin buna saygı duyması ve anlayışlı olmasını rica ederim.” notuyla paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler