Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı'dan Survivor'da o yarışmacı ile ilgili bomba itiraf...

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Survivor’da o yarışmacı ile ilgili bomba itiraf…

Ekranda yer alan Survivor yarışma programı tüm hızıyla devam ediyor. Survivor izleyicileri ise merakla her yeni bölümünü bekliyor. İzlenme rekorları kıran yarışma, zirvede yerini koruyor. Survivor Panorama programının Pazar günü yayınlanan yeni bölümüne Acun Ilıcalı konuk oldu. Ilıcalı, Survivor’daki bundan sonraki büyük ödüllerden, Dominik’teki son oylamaya kadar açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı sevecen kişiliği ile programda yer alan olayları ve soruları tüm içtenliği ile cevapladı. İşte detaylar…

Survivor’da Turabi ve Adem diskalifiye mi oldu? Acun ilk kez bağırdı!

O Yarışmacı İle İlgili Bomba İtiraf, “İnisiyatif Kullandım”

Survivor seçmelerinde de aktif olarak rol alan İhsan Tarkan, “Bu sene Gönüllüler takımının hiç iyi gitmediği günlerdi. Yedek yarışmacı gelecek. Acun ağabey Gökhan’la beni sabah aradı. ‘Oğlum bana adam gibi birini bulun. Son şansınız’ dedi. Biz en son Mustafa Kemal’i seçtik adam parkuru kırıyor çok başarılı oldu” dedi. Gönüllüler takımının başarılı ismi Anıl’ın ise yarışmada ilk olarak yedeklerde bulunduğunu ancak kendi ısrarı ve insiyatif kullanılması sonucu yarışmaya katıldığını itiraf eden yorumcu İhsan Tarkan, ‘Bu çocuk olmazsa olmaz dedim. Bu çocuğu almanız şart dedim Sonra inisiyatif kullanıp aldılar’ dedi. Acun Ilıcalı ise İhsan’ın durumu abarttığını söylerek ‘Anıl buradayken sorun bizimle 3 tur görüştü zaten Ama ilk kadroda yoktu yedekti. Biz de ikinci kadroya koymuşuz’ şeklinde konuştu.

İstanbul Ödülü Hiç Verilmemiş Bir Ödül…

Survivor 2018’e dair açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, ilerleyen günlerde Survivor 2018’de daha büyük ödüllerin yer alacağını söyledi. Ilıcalı, ‘İstanbul ödülü hiç verilmemiş bir ödül. Yarışmacılar için de en büyük ödül. Ama bugüne kadar 110 gündür ada dışına çıkmadılar’ dedi. Yarışmacıların İstanbul gezisinde ne yapacaklarını da açıklayan Ilıcalı, ‘Bu ödül oyunu pahalı bir ödüldü. Prodüksiyonla birlikte İstanbul’a gelinmesi falan 500 bin liradan fazla masraf çıkacak.Yapım ekibi yanlarında olacak. Sevdikleriyle hasret giderecekler. Programla ilgili bilgi verilmeyecek. Bütün görüşmeler kaydedilecek. İstanbul içinde belli bir tur yapacaklar. Kendi seçecekleri 3 tane etkinlik olacak dedi. Acun Ilıcalı, Önümüzdeki hafta yeniden toplu oylama olacak. İstanbul turundan sonra Dominik’teki son oylama olacak. Sonra da hızlandırılmış çekimler başlayacak’ sinyalini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler