Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan Fake Hesap İtirafı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Fake Hesap İtirafı!

Geçtiğimiz hafta Survivor yarışmacılarıyla beraber gerçekleştirdiği canlı yayınla 3 milyon izleyiciye ulaşarak rekor kıran Acun Ilıcalı’dan çarpıcı açıklamalar geldi.  Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırını aşan, şimdi de futbol takımı satın alarak çalışma alanını çeşitlendiren Acun Ilıcalı geçmişi, geleceği, işi ve özel hayatıyla ilgili Hürriyet’e konuştu. İşte Acun Ilıcalı’nın çok özel ropörtajın Detayları Haberimizde..

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı’dan Fake Hesap İtirafı!

Hürriyet’e konuşan Acun Ilıcalı ile çok özel söyleşi;

“Normal Bir İnsan Olmadığım Kesin”

Ünlü yapımcı, uzun zamandır işin patronu olduğu halde hâlâ neredeyse nefes almadan çalışmasını, “Normal bir insan olmadığım kesin” diye açıklıyor, “Köşeye çekilirsem bu kadar eğlenemem” diye de ekliyor. Herkesin özendiği hayatını başa sardığımızdaysa karanlık günlerini anmadan edemiyor: “Hayatımın 25 yaşına kadar olan bölümünde 10 bin insanda ancak bir kişinin yaşayacağı zorluk ve acıları yaşayıp bu noktaya geldim.” İşte Acun Ilıcalı’ya “Aslında ben gerçek bir survivor’ım” dedirten hayat hikâyesinden geçen hafta kırdığı dünya rekoruna ve merak edilen yanlarına uzanan çok özel söyleşi…

  • Başarılı, varlıklı, güçlü bir adamsınız. Seveniniz de çok. Nasıldır Acun Ilıcalı olmak?

“Dünyadaki en zevkli mesleklerden birini yapıyorum. İş hayatım tatilde geçirdiğim vakitten daha eğlenceli.”

  • Nasıl yani?

“Eğlence programı üretiyorum, kendim de eğleniyorum. Kışın Karayipler’de çalışmam, yazın Çeşme’de ve Bodrum’da yeni projeler üretmem gerekiyor. Sonbaharda ‘O Ses Türkiye’deyim. Solumda Türkiye’nin çok önemli sesleri, sağımda en iyi yetenekleri… Onların yaptığı müziği dinliyorum… Bir şeyler bu boyutta yolunda gidebilir mi? Aslında çok saçma bir durum var.”

  • O zaman gerçekten hayat size güzel…

“Yok. Aslında biliyor musun bunların yanında ben birkaç organı alınmış biri gibiyim.”

  • Neden?

“20 yaşımda annemi ve babamı kaybettim. Şu an yaşadığım mutluluğun annem ve babam hayattayken 10 kat fazlasını yaşıyordum. Onların kaybından sonra hayatta alacağım zevklerin hepsi eksik kaldı. Fiziksel engelli kardeşlerimiz var, ben de bu açıdan psikolojik engelli bir insanım.”

“Bu Hayatta Aslında Ben Gerçek Bir Survivor’ım.”

  • Karşıdan bakanlar parlak bir hayat görüyor. Bu hayatın diğer yüzünü biraz anlatır mısınız?

“Hayatımın 25 yaşına kadar olan bölümünde 10 bin insanda ancak bir kişinin yaşayacağı zorluk ve acıları yaşayıp bu noktaya geldim.”

  • Nelerdi onlar?

“25 yaşıma kadar; bir trafik kazası geçirdim, boynum kırılacak derecede hasar gördü, yanımdaki arkadaşımı kaybettim. Okuldan atılmış, iflas etmiş, evlenip boşanmıştım. Annemi ve babamı bir trafik kazasında kaybetmiştim ve kızım o kazadan ağır yaralı kurtulmuştu.”

  • Bu travmaların bir araya geldiği bir hayat başlangıcı sizi nasıl etkiledi?

“İç dünyamı erken olgunlaştırdı. Bu hayatta aslında ben gerçek bir Survivor’ım.”

  • Siyasete girer misiniz?

“Girmem.”

  • Yaşadığınız hayata bakıp kolayca gıcık olunabilecek birisiniz. Ama insanlar sizi çok seviyor. Neden sizce?

“Birincisi, maddiyatla adam olunmadığını düşündüğümü insanlara hissettiriyorum. İkincisi, insanlar gözlerinin önünde sabah-akşam çalışarak bir noktaya gelmiş bir insana karşı daha çok takdirle bakıyorlar.”

  • Instagram’da canlı yayın yaparak 3 milyon kişiye ulaşıp dünya rekoru kırdınız. Beklediğiniz bir rakam mıydı?

“2 milyonu geçeceğimizi tahmin ediyordum. Fakat iki dakikada 3 milyonu geçmek biraz şaşırttı. Ama şunu da gösterdi; eğer isteseydik, o rakam 4-5 milyona da ulaşırdı.”

  • Böyle bir güce sahip olmak ne hissettiriyor?

“Seyirciyle bu iletişimim yıllardır var. Katıldığım herhangi bir programın reytingini ciddi derece yükseltiyorum. Bunun için her gün şükrediyorum, büyük gurur…”

  • Egonuz tavan yapmıyor mu?

“Ego değil ama ruhum doyuyor. Korkunç bir sevgi seli… Bu sevgiyi hissetmek insanı son derecede mutlu ediyor. Çok güvendiğim bir dostum var, psikolog Gülseren Budayıcıoğlu. Geçen yaz Bodrum’da buluştuk. O sırada 20 dakika içinde yanıma gelenlerle 200 fotoğraf çektirdim. İkinci buluşmamızda bana, “Bu sevgiyi yaşayan birinin, ‘Şunu dert ettim’, ‘Bunu dert ettim’ diye düşünmemesi lazım” dedi. Ben de her zaman bu sevginin değerini bilmem gerektiğine inanıyorum.”

  • Bir gün şöhretim biterse korkusu yaşıyor musunuz?

“Bu korkuyu hiç yaşamadım. Çünkü benim şöhrete dayalı bir hayatım yok. İç dünyamın da şöhretle bir bağlantısı yok. Dostlarımla, çocuklarımla vakit geçirip zaten kendi çevremin bana verdiği sevgiyle yeteri kadar doyuma ulaşıyorum. Bu konuda karnım tok. Toplumdan aldığım sevgiyse üzerine tatlısı oluyor.”

  • Hem bir medya patronu hem bir televizyon yüzü olarak bu kadar tanınırken hayatta kaçırdığınız küçük zevkleriniz oluyor mu?

“Benim kalabalıklar içinde aktivitelerim hiç olmadı. Alışverişi falan sevmem zaten. Muhabirken de öyleydi, arkadaşlarla toplanır PlayStation turnuvaları yapardık. Ama şunu diyebilirim; maç izlemeyi çok seviyorum ve artık kalabalıkla maç seyretme şansım yok. Ama sevilen biri olmak yine bir avantaj. Mesela Anadolu’da maçlara gittiğimde bütün kulüplerin başkanları ağırlıyor. O adrenalini yaşayamasan da benzeri bir ortam sana bir şekilde sağlanabiliyor.”

“Instagramda Face Hesabım Var”

  • Sosyal medyada fake (gerçek olmayan isimle açılmış) hesabınız var mı?

“Instagram’da var.”

  • Neden?

“Yanlışlıkla birini ‘like’lamak gibi olaylar yaşamak istemiyorum. Bir de üstüne bunlar haber olursa “Yanlışlıkla beğendim” de diyemiyorsun. Ayrıca sürat gibi konularda ekstrem paylaşımlar yapan sayfaları takip ediyorum. O sayfalardaki paylaşımlara bakıp kendimi kontrol edebilirim ama başkasına örnek olmak istemem.”

  • Sosyal medyayla son dört aydır daha ilgilisiniz. Bunun sebebi tüm dünyada yayıncılığın dijitale kayması mı?

“Dijital için iki yıldır konsantrasyonum yüksek. Bu sene de bu konuda iyi hazırlandık. Yarışmayı dijitale entegre ettik. Ekibime de dijitalde ağırlığımızı hissettirmemiz gerektiğini söyledim. Bununla ilgili projeleri arttıracağım.”

  • Bu yeni bir dijital platform girişimine doğru gider mi?

“İlgilenmiyor değilim. Büyük kanallarda yayımlanamayacak bazı projeler için neden olmasın…”

  • Her gün reyting stresi… Bir yandan yöneticilik, bir yandan sunuculuk. Gerilimle nasıl başa çıkıyorsunuz?

“Normal bir insan olmadığım kesin. Kendi isteğimle iş yoğunluğumu arttıra arttıra öyle bir noktaya geldim ki şu an seninle konuşurken telefonda 220 mesaj okunmayı bekliyor. Birazdan uçağa bineceğim ve yolculuğumun dört saatini sadece bu mesajlara cevap vererek harcayacağım.”

  • Devam edecek enerjiyi nereden buluyorsunuz?

“Başarının sağladığı motivasyon beni sürekli yüksek tutuyor. Kariyerimin 25’inci yılı. Show TV’ye girdiğim ilk yıldan beri bir sene öncesinden daha az bir başarı elde etmedim. Bu da tahmin edilmez bir motivasyon sağlıyor.”

“Benim Adreanin Bağımlısıyım”

  • Başarı zehirlenmesi yaşıyor olabilir misiniz?

“Hayır, benimki adrenalin bağımlılığı. İş hayatında aldığım yüksek risklerin temelinde de bu var.”

  • Adrenalin bağımlılığı dediniz. Hız seviyorsunuz. Sürat motorunuz ve son model araçlarınız var. Ölümden korkmuyor musunuz?

“Bir korku hissetmiyorum. Mesela geçen yaz tekneyle bir zıpladık. 160 mil hızdaydık. Dalgaya vurduk, tekne havalandı. Geriye doğru gitse paramparça olacaktı. O an bile ölüm korkusu hissetmedim, öyle bir duygum yok. Ama birkaç kere yattığımda, “Ya enteresandı” deyip irkildiğim oldu.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler