Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan 'Exxen'e Bir Bomba Transfer Daha...

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan ‘Exxen’e Bir Bomba Transfer Daha…

Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırını aşan ve devamlı çalışma alanını çeşitlendiren Acun Ilıcalı, 2021’de başlarında yayına start verecek olan Netflix rakibi digital platformu Exxen’in çalışma kadrosuna bomba nitelikte bir transfer daha gerçekleştirdi. Ünlü yapımcı ile anlaşmasını duyurusuna yapan Acun Ilıcalı haberinin Detayları yazımızda..

Acun Ilıcalı’dan ‘Exxen’e Bir Bomba Transfer Daha…

Acun Medya ve Tv 8 televizyonlarının sahibi Acun Ilıcalı, 2021 yılında seyircisi ile buluşacak olan yepyeni platformu ‘Exxen’de olacak profesyonelleri tek tek duyurmaya devam ediyor. Yetenekli yapımcı geçtiğimiz günlerde ‘Konuşanlar’ adlı programıyla bilinen Hasan Can Kaya ile anlaştığını duyurmuş, hayranlarını sevince boğmuştu..

Ünlü Senarist, Oyuncu Ve Şarkıcıyla Anlaştı!..

Hasan Can Kaya ile verdiği pozu paylaşan Ilıcalı, “Hasan Can Kaya ile Konuşanlar artık Exxen’de. Hepimizi hayırlı olsun”ifadeleriyle flaş  transferini açıklayan Ilıcalı, Ünlü yapımcı, Ali Atay’ın ‘Cinayet Süsü’ ve ‘Ölümlü Dünya’ filmleriyle isminde bolca söz ettiren senarist, oyuncu ve şarkıcı Feyyaz Yiğit’le de anlaştıklarını açıkladı. Sosyal medya hesabından konu hakkında bir paylaşım yapan Acun Ilıcalı, “Feyyaz Yiğit yeni projesiyle çok yakında EXXEN’de. Mutluyuz” notunu ekledi..

Exxen’de Neler Var Neler..

Yeni platformu Exxen’de; Aleyna Tilki ile Cemal Can Canseven’in başrollerini paylaştığı müzikal,  ‘Sihirli Annem’,Gökhan Çınar’ın ‘Katarsis’ adlı Youtube programı, İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazdığı dizi de yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler