Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı ve Mert Arasında Gerilim Arttı

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı ve Mert Arasında Gerilim Arttı

Survivor All Star’da gerilim her geçen gün üst seviyelere çıkıyor. Bu sene adada zorlu bir dönemden geçen Mert “Sürgün Adası” konseptine pek de sıcak bakmıyor. Dün konseyde Ilıcalı’ya tepkisini dile getirdi. Acun Ilıcalı ve Mert arasında gerilim arttı. İşte detaylar;

“Sistem Açıkçası Bana Uygun Değil”

Sürgün adasına tekrar giden Mert, yaptığı açıklamada, “Bir şey diyeceğim biz nasıl performans göstereceğiz. 4 gün sürgün adasında kalıyoruz, biz bir türlü performans birincisi olamıyoruz. Survivor yapmaya geldik, sürgün adasında takılıyoruz. Bu sistem adil bir sistem gibi gelmedi kendi açımdan.” dedi. Daha sonra oylama için de açıklamalarda bulunan Mert, “Söyleyecek bir şeyim yok. Sistem açıkçası bana uygun sistem değil. Sürgün adası olduğunu bilseydim daha farklı bakardım. Bu gece düşüneceğim yarın akıbetimle ilgili karar vereceğim.” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı ve Mert Arasında Gerilim Arttı

Acun Ilıcalı, “Ben sana bir soru soracağım şimdi. Sen dün garip bir şey söyledin, Sude çok kötü hissederse ayrılabilirim dedin. Bir gün o sebep çıkıyor bir gün bu sebep çıkıyor zaten. Sen belki mental olarak All Star’a hazır olmamış olabilirsin. Ben bu sene tamamen şu açıdan bakıyorum oraya: Benim için en dirençli, en kuvvetli isim All Star’da ileriye doğru yürümeli. Senin dün ve bugünkü konuşmalarından anladığım tek bir şey var son derece kafan karışmış. Tek başına bu sistem böyle olmamalı diyorsun.” diyerek, Mert’e karşılık verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler