Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı İle Hülya Avşar'ın Dostlukları Bitti Mi?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı İle Hülya Avşar’ın Dostlukları Bitti Mi?

Hülya Avşar, Yakın Dostu Acun Ilıcalı’yı Takibi Bıraktı

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı ile nikah masasına oturan Acun Ilıcalı’nın bütün yakın arkadaşları düğünde olurken Hülya Avşar’ın orada olmaması dikkatleri çekti. ‘Hayatımdaki 4 kişiyi sildim’ diyen Hülya Avşar, sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı’yı takipten çıkararak herkesi şaşırttı.

Aralarına Kara Kedi Mi Girdi?

Bir dönemin yakın dostları Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar ikilisinin arasında kara kedi mi girdi? Acun Ilıcalı ile Avşar Kızı’nın dostluğu medya sektörüne örnek olacak cinstendi. Her fırsatta yeni çalışmalarında birbirlerine destek veren çiftten Ilıcalı, bir ara programlarının vazgeçilmez jürisi olarak Hülya Avşar’ı seçmişti.

Bir gecede 3-4 kişiye telefon açarak kendisine iyi gelmeyen arkadaşlarını silen ünlü oyuncunun bu sözlerinin ardından Acun Ilıcalı’yı Instagram’dan takip listesinden çıkardığı görüldü. Ilıcalı ise Avşar Kızı’nın takip etmeye devam ediyor. Hülya Avşar’ın bir dönem yakın arkadaşı olan Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı ile Fransa’da olan düğününe katılmaması da ‘Aralarına kara kedi mi girdi?’ sorusunu akıllara getirmişti.

Acun Ilıcalı Olaya Açıklama Yaptı

Acun Ilıcalı’dan bu söylentilere hemen cevap geldi. Aralarının bozuk olduğuna dair haberlerine hemen cevap verdi. Bu söylentilerin oldukça komik olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı “fesat kişilerin oyununa gelmeyin” dedi. Acun Ilıcalı, Twitter’dan iddialara yönelik şöyle bir Tweet attı: “Haftaya Yetenek Sizsiniz Türkiye’de yanımda oturacak. Okudukça gülüyoruz. Haset kişilerin oyununa gelip haber yapmayın arkadaşlar.”

Acun Ilıcalı, yakın dostu Arda Turan düğüne gelmemelerine de açıklık getirdi. Arda’nın düğün günü maçı olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, “ikisiyle de dostluğumuz devam ediyor” dedi.

Dostlukları bitti haberlerine Acun'dan uyarı
Dostlukları bitti haberlerine Acun’dan uyarı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler