Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAçıkhava Rekoru Kıran Yıldız Tilbe Harbiye' yi Yıktı Geçti...

İlgili Postlar

Açıkhava Rekoru Kıran Yıldız Tilbe Harbiye’ yi Yıktı Geçti…

Şarkıları, tarzı ve samimiyetiyle Türk halkının gönlünde taht kuran sevilen sanatçı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ nda Harbiye sezonunu hayranlarıyla kapattı. Kerki Solfej sonbahar konserleri içeriğinde İstanbullularla olan Yıldız Tilbe, buz gibi hava şartlarına rağmen geçmişten bugüne söylediği en sevilen eserleriyle yürekleri ısıttı. Rekor Kıran Yıldız Tilbe, Harbiye’ yi Yıktı Geçti…

Açıkhava Rekoru Kıran Yıldız Tilbe Harbiye’ yi Yıktı Geçti…

Bu sene Harbiye’ de en çok konser veren kadın sanatçısı olan Yıldız Tilbe, 16 defa açık havada sahneye çıkarak rekorunu kırdı. Konseri başlarken ‘Delikanlım’ eseriyle çıkan ünlü sanatçı, dillerden düşmeyen parçalarını kendisiyle söyleyen hayranlarıyla, kendine has danslarıyla bir kez daha mest etti. İzleyicisine soğuk havaya nasıl dayandıklerini soran şarkıcı, soğuğu hiç sevmediğini ifade edip kulisten montunu istedi. Üç parçası süresinde üzerinden montunu hiç çıkarmayarak eserlerini bu şekilde söyleyen ünlü şarkıcı, üçüncü şarkının sonrasında üzerindeki montunu bir kenara bırakıp sahnesinde  devam etti.

Yıldız Tilbe: “Kalbim Boş”

Kıyafetinin göğüs dekoltesini hiç sevmediğini belirten Yıldız Tilbe: “Aslında hiç bir elbisemin bu kısmını sevemiyorum. Kalbim boş olduğundan mı acaba” Sözleriyle hayranlarından büyük alkış topladı…

Üç Yıldızlı Kombin

Üzerinde renkli payetli bir elbiseyle hayranlarının karşısında hazır olan Yıldız Tilbe: “Bugün hava güzel olur diye askılı mini bir elbiseyle karşınıza çıktım ama hava soğuk olunca altına pantolon giydim” sözleriyle pantolonunu gösterince Harbiye’yi kahkahaya boğan sanatçı: “Baktım pantolonla da olmuyor ben de başka bir elbiseyle mini elbisemi bağlayarak biri enine biri boyuna iki elbiseden bir elbise yaptım Allah’a bin şükür.” diyerek yaratıcı stiliyle alkış tufanı kopardı.
Konserin sonlarına doğru tempoyu artıran Yıldız Tilbe, Harbiye’ye kendisini dinlemeye gelenleri ayağa kaldırarak dans ettirdi. Sezonun son konserinde unutulmaz bir final yapan Yıldız Tilbe, hafızalardan silinmeyecek bir akşama imza attı.

Yıldız Tilbe kimdir?

İşte Yıldız Tilbe’ nin Harbiye Kombini…

Yıldız Tilbe' nin Harbiye Kombini
Yıldız Tilbe’ nin Harbiye Kombini
Yıldız Tilbe' nin Harbiye Kombini
Yıldız Tilbe’ nin Harbiye Kombini

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler