Ana SayfaDizilerVuslat 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Aziz'i Artık Kimse Tutamaz!

İlgili Postlar

Vuslat 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Aziz’i Artık Kimse Tutamaz!

Vuslat dizisi dün akşam 7. bölümü ile izleyenleri ile buluştu. Merakla beklenen yeni bölümü izleyenler büyük bir heyecanla izledi. Vuslat 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Aziz’i artık kimse tutamaz. Şimdiye kadar babasının yaptıklarına göz yuman Kadir, babasıyla yüzleşiyor. Aziz, babasının hataları yüzünden Kerem’i idare etmekten isyan ediyor.

Vuslat Dizisi Oyuncuları

Aziz’i Artık Kimse Tutamaz!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisi 7. son bölümü yayınlandı. Son bölümde, Yalçın, Aziz ile ip uçları bulup onu tutuklamak için harekete geçiyor. Aziz ise suçlu olmadığı için kaçmıyor ve Yalçını arayıp kendisi emniyete geleceğini, Feride’nin yanında söylüyor. Aziz, babası ile hesaplaşıyor ve artık Kerem’i onun hataları yüzünden hatalarına katlanmaktan bıktığını söylüyor.

Vuslat 7. Son Bölümde Yaşananlar!

Aziz ile Kerem arasında sorunlar iyice büyüyor. Aziz, babasına, Kerem ile hesaplaşmanın vaktinin geldiğini ve büyük bir fırtınanın çıkacağını söylüyor. Aziz’in bu sözlerinin ardından yönetim kurulunu topluyor. Aziz, Kerem’in de bulunduğu toplantıda babasını devre dışı bırakarak holdingdeki işlerine son veriyor. Kerem, bu durumu duyar duymaz yeni bir savaşı başlatıyor.

Aziz, babasına şimdiye kadar işlediği cinayetleri yüzüne vuruyor. Şimdiye kadar Kerem’i korumaya çalıştığının asıl nedenini babasıyla konuşuyor. Aziz, çocukluğundan beri babasının Kerem’in annesi ile babasını öldürdüğünü bildiğini ve bu yüzden onun yaptıklarına şimdiye kadar göz yumduğunu ve artık holdingde onu istemediğini söylüyor.

Tahsin, Kerem’le konuşuyor ve Kerem babasını tehdit ediyor. Tahsin, Kerem’le çevirdikleri gizli işlerin ortaya çıkmaması için onunla iş birliği yapıyor ve  Aziz’i susturmanın çarelerini arıyorlar. Kerem, eğer Aziz’i susturamazsa yaptıkları tüm cinayetlerin kayıtlarını ele vereceği ile tehdit ediyor.

Fırat, evini soyduğu madamın hastalandığını ve hastaneye kaldırıldığını duyunca vicdan azabı duyarak hastaneye ziyarete gidiyor.

Ferideyi Yalcın’a İstemeye Geliyorlar!

Evde çıkan huzursuzluğun üzerine komşuları, Ferideyi o evden kurtarmak için Yalçın ile evlendirme planları kurarlar. Feride’nin babası kızına durumu açıklar ve  evde çıkan huzursuzluğun sebebinin kendisi olarak gördüğü için babasına tamam der. Tam kahveleri veriyorken kapı çalınıyor ve Aziz kapıyı çalıyor ve ‘”yapma lütfen” diyor.

 Vuslat 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Aziz İle Feride Yakınlaşıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler