Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal'dan Samimi Aşk İtirafı

İlgili Postlar

Mustafa Sandal’dan Samimi Aşk İtirafı

Boşanma süreci ile magazin dünyasında oldukça konuşulan ve hakkında çeşitli çeşitli iddialar atılan Mustafa Sandal, katıldığı bir programda sevgilisi Melis Sütşurup’la ilgili samimi açıklamalarda bulundu. “Birbirimize iyi geliyoruz” diyen Sandal, ilişkisi hakkında konuştu.

Mustafa Sandal’dan Samimi Aşk İtirafı

Mustafa Sandal Yeni Aşkını İlan Etti!

Zor bir dönemden sonra artık her şeye kaldığı yerden devam eden Mustafa Sandal, katılığı bir programda özel hayatı ile ilgili konuştu. “Geçmişte şu hatayı çok yapıyordum. Aşkı en başa koymak büyük hata. Bir şeyi kafadan zirveye koyunca o yolculuk uzun olmuyor. İlk görüşte aşk kalıcı olamayabiliyor” dedi. Daha sonra, “Peki, siz Melis Hanım’la zirveye yaklaştınız mı?” sorusuna “Yok daha biz şu an ilişkimizden çok keyif aldığımız bir dönemdeyiz. Birbirimizden keyif alıyoruz. Bol bol sohbet ediyoruz, birbirimizi tanıyoruz. Birbirimize iyi geliyoruz” cevabı ile ilişkisi hakkında samimi itiraflarda bulundu.

Mustafa Sandal kimdir?

Dövmeleri hakkında yorum yapan Mustafa Sandal, “Oğullarımın doğrum tarihini yazdırdım ve aynı yere nazar duasını da yaptıracağım. Melis, ‘o dövme Quaresma gibi boynuna kadar gitmesin’ diye uyardı. ‘Yok artık o kadar da değil’ dedim” açıklamaları ile herkesin dikkatini çekti.

Melis Sütşurup Kimdir?

Mustafa Sandal'dan Samimi Aşk İtirafı
Mustafa Sandal’dan Samimi Aşk İtirafı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler