Ana SayfaÜnlülerO Yüzüğü Bir Daha Parmağıma Takmam!

İlgili Postlar

O Yüzüğü Bir Daha Parmağıma Takmam!

O yüzüğü bir daha parmağıma takmam! Model grubu ile yolunu ayırdıktan sonra kariyerinde tek başına sağlam adımlarla yürüyen ünlü şarkıcı Fatma Turgut, çarpıcı açıklamalar yaptı. Önceki akşam bir mekanda sahne alan Fatma Turgut, kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz saatler yaşattı. Sahne öncesi magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, bakın neler anlattı…

Model Grubu’ndan Fatma Turgut: “Onlar benim yoldaşımdı”

O yüzüğü bir daha parmağıma takmam!

O yüzüğü bir daha parmağıma takmam! Model grubu ile yollarını ayırdıktan sonra kariyerine solo olarak devam eden ünlü şarkıcı Fatma Turgut, önceki akşam bir mekanda sahne aldı.

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan ve kendisini izlemeye gelen hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan ünlü şarkıcı, sahne öncesinde kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Fatma Turgut, sahne öncesinde sözleri ile dikkat çekti.
Fatma Turgut, sahne öncesinde sözleri ile dikkat çekti.

Fatma Turgut Kimdir?

Yeni albüm Şubat ayında çıkacak

Geçtiğimiz yıl çıkarttığı Aşk Tadında isimli single sonrası yeni bir albüm müjdesi veren Fatma Turgut, önümüzdeki ay çıkartacağı albüm için şunları söyledi:

“Albümde on şarkı var. Çok sevdiğim, hayranı olduğum arkadaşlarımın şarkılarını seslendireceğim. Ayrıca sözlerini Sibel Algan’ın yazdığı bir Sezen Aksu bestesi de albümde yer alıyor. Can Bonomo, Emre Aydın’ın da şarkıları var. Çok heyecanlıyım, albümün çıkmasına çok az kaldı. Hatta bir de düetimiz olacak ama kiminle olacağını söylemeyeceğim.”

Bir daha o formayı asla giymem

Model grubu ile birlikte yaptığı çıkışla tanınan ve bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı, yeniden grup kurmayı düşünmediğini belirtip şu sözlerle dikkat çekti:

“Ben o yüzüğü bir daha parmağıma takmam. Çünkü o bambaşka bir iş, bambaşka bir kimyaydı. İki senedir tek başıma devam ediyorum ve sevenlerim beni asla yalnız bırakmıyor. Bir daha o formayı asla giymem.”

Yaptığım işle gurur duyuyorum!

Alternatif Rock müziğin son zamanlarda oldukça popüler olmasına değinen Fatma Turgut, “Çünkü alternatif rock, çok köklü bir müzik. Rock müzik hiçbir zaman eskimeyecek. Bu yüzden, yaptığım işle gurur duyuyorum. Bu ülkede çok güzel müzikler yapılıyor. Zengin bir coğrafyamız ve müzik çeşitliliğimiz var. Bu çeşitlilik giderse canımız sıkılır.” diyerek samimi açıklamalar yaptı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler