Ana SayfaÜnlülerHakan Altun: İnsanlar Delirdiğimi Düşünüyor!

İlgili Postlar

Hakan Altun: İnsanlar Delirdiğimi Düşünüyor!

Hakan Altun: İnsanlar delirdiğimi düşünüyor! Arabesk müziğin sevilen seslerinden Hakan Altun, geçtiğimiz gün sahne aldığı mekanda kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Hakan Altun’dan Şaşırtan Aşk İtirafı!

Hakan Altun: İnsanlar delirdiğimi düşünüyor!

Hakan Altun: İnsanlar delirdiğimi düşünüyor! Yılbaşı öncesinde sahne alan ve kendisini izlemeye gelen yüzlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü şarkıcı Hakan Altun, sahne öncesi kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularına samimi cevaplar verdi.

Hakan Altun, kendisini izlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı
Hakan Altun, kendisini izlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

Hakan Altun Kimdir?

Konser vermişim, vermemişim umrumda değil

Magazin muhabirlerinin kendisine yönelttiği “2018 yılını nasıl geçirdiniz?” sorusunu yanıtlayan Altun, “Konser vermişim, vermemişim umrumda değil” diyerek sözlerine şöyle devam etti:

“2018 yılı çok güzel geçti Allah’a şükürler olsun. Benim için sağlık olarak iyi geçerse hiçbir sorun yok bu hayatta. Konser vermişim vermemişim umurum da değil, ama sağlığımın yerinde olması çok umurumda… Şükürler olsun 2018’i çok güzel bir şekilde atlattık, 2019’dan herkesin olduğu gibi dünyada 8 milyara yakın insan varsa yılbaşında 1 Ocak’ı gördüğünde herkesin başka bir umudu oluyor bu hayatta, inşallah herkes istediği hayallerine kavuşur, gönlünden geçen her şeyi yerine getirir inşallah 2019’da. Ben her zaman söylediğim gibi benim sağlığım yerinde olsun gerisini hallederiz Allah’ın izniyle.”

Mandıra Filozofu filminin etkisinde kalıp Bodrum’a yerleşmişti

İzlediği Mandıra Filozofu filminden sonra Bodrum’a yerleşen ünlü sanatçı, yeni hayatıyla ilgili ise şunları söyledi:

“Bodrum bana çok yaradı tabi ki. Hafta içi oradayım iki üç gün oraya gidiyorum hafta sonu falan konserlere geliyorum. Güzel daha sakin bir hayat güzel kendimi buldum yani” dedi. ‘Yeni besteler geliyordur…’ sorusuna Altun, “Benim için şehirlerin önemi yok. Ben bazen otobüs yolcuğunda bile aklıma bir şey gelince yazabiliyorum. Tabi ki daha naif ve sakin bir yerde kaldığınız da daha çok ilgi alanınıza giriyor. Ben müzikle ilgilendiğim için daha çok haşır neşir oluyorsunuz zaten çok yoğun bir konser programı var onlarla işte uğraşıyorum.”

20 yılda 20 şarkı

Muhabirlerin “2029 yılında yeni albüm projesi var mı?” sorusuna yeni albüm çıkartıcağının müjdesini veren Hakan Altun, “Bir aksilik olmazsa ‘Hani Bekleyecektin’ albümü 1999 yılında çıkmıştı. Şimdi 2019 yılında benim 20 yılım oluyor. Bir aksilik olmazsa inşallah 20 yılda 20 şarkı diye bir tane plak projem var. İnşallah plak olarak çıkarmayı düşünüyorum. Best of gibi düşünebilirsiniz aslında,belki cd’si de olabilir.” dedi.

Şarkılarımı insanların okuması benim için büyük bir şeref

Şarkılarının kendisi dışında birçok sanatçı arkadası tarafından yorumlanması konusunda ise, “Şarkılarımı insanların okuması benim için büyük şeref” diyen sevilen şarkıcı, “Şarkılarımla birilerine katkım olduysa ne mutlu bana. Çünkü benim şarkılarımı okumaları benim için çok özel bir şey bunu size kelimelerle anlatamam bunu gerçekten yaşamanız lazım. Benim ruhumdan çıkan 4 dakikalık bir kompozisyonu ben bir arkadaşıma veriyorum ve o arkadaşım benim yüreğimden ruhumdan çıkan şarkıyla güzel yerlere geliyor. Bu benim için çok mutluluk. Her zaman söylerim ben hayatım boyunca kendime şarkı ayırmadım, hep şarkılarımı insanlarla paylaştım, bana kalanları da kendim okudum.” şeklinde duygularını ifade etti.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler