Ana SayfaÜnlülerÇiçek Dilligil'den Arda Turan ve Berkay yorumu

İlgili Postlar

Çiçek Dilligil’den Arda Turan ve Berkay yorumu

Çiçek Dilligil’den Arda Turan ve Berkay yorumu geldi. Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Berkay ve Arda Turan hakkında bir yorum da ünlü oyuncu Çiçek Dilligil’den geldi. Çiçek Dilligil’in, Arda Turan ve Berkay kavgasına yorumu ne oldu? Detaylar haberimizde…

Çiçek Dilligil zayıflama sürecini anlattı

Çiçek Dilligil’den samimi açıklamalar

Son dönemlerde verdiği fazla kiloları ile gündeme gelen ünlü oyuncu Çiçek Dilligil, teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programına konuk olarak katıldı. Hakkında merak edilenleri büyük bir samimiyetle anlatan Dilligil, son günlerin en çok konuşulan olayı Arda turan ve Berkay kavgası hakkında da yorumda bulundu.

Çiçek Dilligil Kimdir?

Çiçek Dilligil’den Arda Turan ve Berkay yorumu

Çiçek Dilligil, Arda Turan ve Berkay kavgası ile ilgili ” Arda Turan, kamuoyuna örnek olmak zorunda. Berkay’ın burnunda kırık varmış Bu kaç iş demek. Berkay’ın arkasındaki orkestra var. O kadar insan, o kadar insanın ailesi. Olay onların arasında olmuş olabilir, o işletmenin sorunu. Olay hastaneye taştıktan sonra senin, benim, onun birinci derece sorunu. O gece hastalanabilirim, hastaneye gidebilirim ve o silah patlayabilir. Aynı durum benim başıma gelse, dilimi keserim lal olurum asla söylemem. Belki bir gün başka bir yerde, başka bir mekanda söylerim. Belki de Bora bunu bu dünyada asla duyamaz. Geçmişte istenen bir şarkıyı söylemedi diye kulisi basıldı Bora’nın. 3 adam kulise girmiş, birisi kapısını tutumuş. Biri elindeki kültabağını Bora’nın kafasına kaldırmış. Bora ‘hayır söylemeyeceğim’ demiş… Adam ona bir sonraki görüşmemiz mahkemede olacak çünkü ben katil olacağım demiş. 3-4 ay yaşadığım korkuyu anlatamam. Arda – Berkay olayı gibi bir olayda, böyle bir ortamda Bora ölümüne duymazdı bu olayı. O anda o krizi yönetmek kadının gücünü gösterir.” diye konuştu.

Arda Turan kimdir?

Ünlü futbolcu Arda Turan ve ünlü şarkıcı Berkay, geçtiğimiz günlerde kavga etmişti. Arda Turan’ın Berkay’ın burnunu kırması ile sonuçlanan kavganın ardından, Berkay’ın eşine “Evli olmasan seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın.” dediği iddia edilen Arda Turan eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Berkay Şahin Kimdir?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler