Ana SayfaKimdirAmin Abbasov kimdir?

İlgili Postlar

Amin Abbasov kimdir?

Oyuncu,müzisyen,şarkıcı,seslendirme sanatçısı,dublör ve sunuculuk yapan genç Azerbaycan’lı sanatçı hakkında merak edilenler ve biyografisi haberimizde.

Amin Abbasov, sana ne, ağlama, hayalperest, neden olmasın, olmuyor, korkuyorum, zengin kalkışı gibi pek çok popüler şarkı ile bir hayran kitlesi kazanmıştır,bunların arasında evleniyoruz indirilen şarkılar arasında birincisi.
Bugün Doğan Ünlüler

Amin Abbasov kaç yaşında? Amin Abbasov aslen nereli? Amin Abbasov hangi burç?

Amin Abbasov 10 Temmuz 1994 yılı Bakü / Azerbaycan’lı olan Amin Abbasov  27 yaşındadır ve  10 Temmuz gününde doğmuş olan Amin Abbasov’un burcu yengeç burcudur.

Amin Abbasov kimdir?

Yetenekleriyle ve başarılarıyla kendinden söz ettiren ünlü genç sanatçı Amin Abbasov 10 Temmuz 1994 yılında Azerbaycan, Bakü’de doğmuştur. 27 yaşında olan sanatçı, 2010 yılında kariyerine radyoda başladı ve radyoda yapılan sunuculuk yıllarının ardından müzik albümü çıkartmıştır.

Amin Abbasov, çok yönlülüğü ile bilinen bir sanatçıdır. Evleniyoruz adlı şarkısı ile büyük bir başarı elde eden Azeri şarkıcı, oyuncu, radyo spikeri, müzisyen ve seslendirme sanatçısı olan Amin Abbasov, ünü Azerbaycan’da doğup ülkemize kadar yayılan isimler arasında yer almaktadır. Çizgi film dublörlüğü ve seslendirmesi, dizi ve reklam müzikleri, seslendirmesi yapan sanatçı aynı zamanda 2011 yapımı “Nuri”  isimli dizi film projesinde de yer almıştır.

Bekar ve herhangi bir ilişkisi olmayan genç sanatçı aynı zamanda 1.84 boyundadır.  Amin Abbasov, Azerbaycan ve Türkiye arasında projelerle ilgili yeni çalışmalarını sürdürmektedir.

Amin Abbasov Dizileri

2011 – Nuri (TV Dizisi)

Farklı tarzı ve çok yönlü çalışmalarıyla daha 20’li yaşlarında olmasına rağmen hızlı bir çıkış ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Abbasov, 2011 yılında yönetmenliğini Tayfun Güneyer’in yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde Meltem CumbulOktay KaynarcaÖykü ÇelikAsuman DabakVural ÇelikHakan AltınerÜnal Yeter ve Taner Rumeli gibi ünlü isimlerin de yer aldığı “Nuri” adlı dizide oyuncu olarak yer aldı.

Meltem Cumbul kimdir?

Oktay Kaynarca kimdir?

Amin Abbasov Albümleri

2018 – Hadi Devam
2015 – Hayalperest

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler