Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel'den sert tepki: "Türk kadını bakımlı olsa aldatmayız" sözüne ateş püskürdü

İlgili Postlar

Çağla Şıkel’den sert tepki: “Türk kadını bakımlı olsa aldatmayız” sözüne ateş püskürdü

Çağla Şıkel’den sert tepki: “Türk kadını bakımlı olsa aldatmayız” sözüne ateş püskürdü. Ünlü manken Çağla Şıkel, sosyal medya hesabından yaptığı makyajsız fotoğraf paylaşımına gelen “Her Türk kadını senin gibi bakımlı olsa bizde aldatmayız.” sözüne ateş püskürdü. Şıkel, bu sözlere karşı sessiz kalmadı. Ünlü manken, sözlerin sahibi takipçisine gerekli cevabı verdi. Detaylar haberimizde…

Emre Altuğ, Eski Eşi Çağla Şıkel İçin Tepki Gösterdi!

Çağla Şıkel’den makyajsız paylaşım

Ünlü manken Çağla Şıkel, bir yandan YouTube’da kişisel bakım, sağlıklı yaşam ve moda hakkında videolar çekmeye devam ederken, bir yandan da sosyal medya hesabından takipçilerine doğru bakımla cildinin nasıl sağlıklı olduğunu gösterdiği makyajsız bir fotoğrafını paylaştı. Sadece kirpiklerine rimel süren Çağla Şıkel, bir takipçisinin yorumuna ateş püskürdü.

Çağla Şıkel kimdir?

Türk kadını bakımlı olsa aldatmayız

Çağla Şıkel’in makyajsız fotoğrafına bir takipçisi “Bu yaşta böyle bir güzellik her eve lazım. Keşke her Türk kadını senin gibi bakımlı ve güzel olsa. O zaman biz de hatunları aldatmayız.” yorumunu yaptı. Sosyal medya kullanıcısının bu yorumu hem Çağla Şıkel’i, hem de diğer kadın takipçileri öfkeden deliye döndürdü.

Çağla Şıkel’den sert tepki

Çağla Şıkel, takipçisinden gelen bu yoruma, “Keşke sizde bu kadar ayı olmasaydınız.” diye yanıt verdi ve ateş püskürdü.

Çağla Şıkel'den sert tepki
Çağla Şıkel’den sert tepki

Çağla Şıkel, geçtiğimiz yıllarda ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile dillere destan, masal gibi bir düğün töreni ile hayatını birleştirmişti. Bu evliliğinden iki erkek çocuk dünyaya getirdi. Evliliklerinde kriz yaşayan çift, ayrılma kararı aldı ve boşandı. Çağla Şıkel, iki çocuk dünyaya getirmiş olmasına rağmen hala daha kusursuz bir fiziğe sahip olması ile herkesin beğenisin, kazanıyor. Çağla Şıkel, podyumlarının aranan isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler