Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil, "Kanımda Bir Sorun Var"

İlgili Postlar

Seren Serengil, “Kanımda Bir Sorun Var”

Şarkıcı ve Sunucu Seren Serengil ve Türkücü Yaşar İpek, nisan ayında Şile’de aile ve yakın dostlarının katıldığı törenle nişanlanmıştı. Ünlü Çift, nişandan hemen sonra mayıs ayında tatil için gittikleri Fransa’da sürpriz bir kararla evlenmişti. Bir süredir eşi Yaşar İpek’le birlikte Hollanda’da tatil yapan Seren Serengil, şu sıralar anne olabilmek için tüp tedavisi görüyor…

Seren Serengil İsyan Etti! Bana Atılan İftira Kimseye Atılmamıştır!

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, bebek sahibi olmak istiyor!

Seren Serengil ve Türkücü Yaşar İpek çifti, bebek sahibi olmak istiyor! Daha önce de hamile kaldığı yönünde haberler çıkan ünlü şarkıcı Seren Serengil, daha öncede “Her tarafımdan kan alındı biliyorsunuz. Kan pıhtılaşması vardı ve düşüklerim hep bu yüzdendi. Genetik testten tutun bir sürü kan testi… Ne kolum, ne ayağım, ne boynum delik deşiğim. Aman ne ağladım.. İğne fobim var çünkü. Ama şu an keyfim yerinde aile, dostlarımızla mutluluğumuzu paylaşıyoruz yakında. Allah sizle de paylaşmayı nasip eder inşallah.” açıklamasında yapmıştı.

Seren Serengil Kimdir ?

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil “Tüp bebek tedavisine başladık inşallah her şey güzel gider ama benim kanımda bir problem var…

Seren Serengil önceki gün Etiler’de yer alan bir AVM’de objektiflerce görüntülendi. Gazeteciler ile ayak üstü sohbet eden ünlü şarkıcı Seren Serengil, gördüğü tüp bebek tedaviyle alakalı açıklamalarda bulundu. Seren Serengil, tedavisine başladıklarını ve tutmasını beklediklerini belirtti. Seren Serengil “Tüp bebek tedavisine başladık inşallah her şey güzel gider ama benim kanımda bir problem var. 5 aydan sonra kanım pıhtılaşıyor ve bebeği kaybediyorum. Tüp bebek tutsa bile beni 7 aylıkken doğuma almak zorundalar” dedi.

Seren Serengil Verdiği Cevapla Ti’ye Alındı!

Alışveriş merkezinde görüntülen Seren Serengil…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler