Ana SayfaÜnlülerHadise, ablasını mahkemeye verdi

İlgili Postlar

Hadise, ablasını mahkemeye verdi

Hadise, ablasını mahkemeye verdi… Ünlü şarkıcı Hadise, annesinin intihar girişiminin ardından arasının bozulduğu ablası Hülya Açıkgöz’e dava açtı. Hadise, ablasının kendisi üzerinden haksız maddi kazanç elde ettiğini iddia ederek mahkemeye başvurdu. Detaylar haberimizde…

Hadise’nin Akıllara Zarar Dekolteli Paylaşımı!

Hadise’den ablası Hülya Açıkgöz’e dava

Hadise ve kardeşlerinin arası, anne Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminde bulunmasının ardından bozuldu. Hadise, yıllardır birlikte çalıştığı ablası Hülya Açıkgöz ile olan iş ilişkisini de sonlandırdı. Bununla da kalmayan Hadise, ablası Hülya Açıkgöz’e dava açtı.

Hadise kimdir?

Maddi varlıkları almak istiyor

Hadise, kliplerinde ve konserlerinde birlikte çalıştığı ablası Hülya Açıkgöz’ün kendisi üzerinden haksız maddi kazanç elde ettiğini iddia ederek mahkemeye başvurdu. Ünlü şarkıcı, ablasının kendi adını kullanarak reklamını yapması ile kendisi üzerinden elde ettiği maddi varlıkları geri almayı talep etti.

Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz’ün arası nasıl bozuldu?

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz haftalarda annesi Gülnihal Açıkgöz’ün ardında “Bıktım sizin para meselelerinizden. Benimle ilgilenmiyorsunuz.” şeklinde ifadeler kullandığı bir mektup yazarak intihar girişiminde bulunmuştu. Mektubun basına sızdırılmasının ardından “Dört çocuk annesi bir kadın olarak tarafımca kaleme alınmış o mektup, sosyal medya ve basında yer almıştır. Bu durum özel hayatımı ihlal etmiş ve beni kamuoyunda küçük duruma düşürmüştür. Buna neden olan şahısların tespit edilip cezalandırılmasını istiyorum.” demişti. Olayların ardından Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz ile iş ilişkisini sonlandırdığı söylentileri duyulmuş, ancak Hülya Açıkgöz “Artık birlikte çalışmayacağımız doğru değil. Bunlar dedikodu. Dedikodular yalandır. Böyle bir durum yok aramızda. Olaydan sonra bu iş konusunu konuşmadık hiç.” diye açıklama yaparak haberleri yalanlamıştı. Hatta, kardeşi Hadise ile aralarının bozulduğu ve sosyal medya hesabından birlikte çekildiği fotoğraflarını sildiği konusunda da “Adı üstünde benim profilim. İstediğim fotoğrafları siler eklerim. Doğru değil mi? Ruhen yeni bir sayfaya ihtiyaç vardı sanırım. Büyük bir şey aranmasın arkasında.” diye konuşmuştu. Hülya Açıkgöz, annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişimi sürecinde yaşadıkları ve nasıl etkilendiği konusunda da açıklama yaparak, “Ruhen tekrar tutunmak gerektiriyor. Çünkü zor bir süreç. İnsanlardan talebimiz yaşadığımız bu zor sürece saygı göstermeleri. Biz Açıkgöz ailesi ayrılmayız.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler