Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel yasak koydu, Enis Arıkan deldi! Özel geceden tek bir kare...

İlgili Postlar

Bergüzar Korel yasak koydu, Enis Arıkan deldi! Özel geceden tek bir kare sızdı

Bergüzar Korel yasak koydu, Enis Arıkan deldi! Özel geceden tek bir kare sızdı… Yeni yaşını gözlerden uzak kutlamak isteyen Bergüzar Korel’in koyduğu sosyal medya yasağını delen isim; Enis Arıkan oldu. Enis Arıkan, Bergüzar Korel’in paylaşım yasağını deldi. Böylelikle, özel geceden sızan tek bir kare oldu. İşte detaylar…

Bergüzar Korel’in Büyük Tepkisine Açıklama Geldi!

Enis Arıkan, Bergüzar Korel’in koyduğu yasağı deldi

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, dün akşam yeni yaşına girdi. Yakın dostlarının katıldığı özel bir parti ile doğum gününü kutlayan ünlü oyuncu Bergüzar Korel, davetlilere sosyal medyada paylaşım yapma yasağı koydu. Tüm davetliler bu yasağa uyarken, eğlenceli kişiliği ile ünlüler dünyasının en renkli isimlerinden olan Enis Arıkan yasağı deldi.

Bergüzar Korel kimdir?

 

Instoşsuzluktan kabız olurum ben

Bergüzar Korel’in doğum gününde sosyal medyada paylaşım yasağını delen Enis Arıkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma “Instagram yasakmış beni niye çağırdınız ağbi o zaman. Instoşsuzluktan kabız olurum ben” şeklinde eğlenceli bir not düştü.

Enis Arıkan Kimdir?

İşte Enis Arıkan’ın o paylaşımı

Hepinize çok teşekkür edip şükranla minnetle sarılıyorum

Yeni yaşında kendisine yapılan pastalı kutlamayı sosyal medya hesabından paylaşan Bergüzar Korel, paylaşımına “Benim güzel ailem her yıl öyle büyük mutluluklar yaşatıyor ki bana daha ne olabilir diyorum. Dünyanın her yerine elini uzatan, insana, çocuğa, hayvana yaratılan her cana böylesine dokunan bir ailem olduğu için çok mutluyum. İyi ki varsınız, iyi ki beni anlıyor, seviyor ve varlığınızı her daim yanımda hissettiriyorsunuz. Çok şanslıyım. Başta @berguzarkoreluniversalfanclub olmak üzere hepinize çok teşekkür edip şükranla minnetle sarılıyorum.” notunun ekledi.

Bergüzar Korel, son olarak kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Halit Ergenç ile birlikte Vatanım Sensin dizisinde rol almıştı. Başarılı bir performans ve uyum sergileyen çift, dizinin final yaparak yayın hayatına son vermesi ile birlikte tatile çıktı. Şimdilerde oğulları ile birlikte tatil yapıp yorgunluk atmanın tadını çıkaran çift, geçtiğimiz günlerde yeniden birlikte bir dizide oynama konusunda açıklama yaparak, yakın zamanda böyle bir düşüncelerinin olmadığını söylemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler