Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca hamile mi?

İlgili Postlar

Işın Karaca hamile mi?

Işın Karaca hamile mi? Işın Karaca’nın yakın dostu Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kafaları karıştırdı. Işın Karaca’nın yemek yerken görüntülerini paylaşanın Akalın, “Bence hamile” notu ile dikkat çekti. Demet Akalın’ın paylaşımının ardından Işın Karaca’nın hamile olduğu gündeme geldi. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın: Işın Karaca’nın parasında gözüm var!

Demet Akalın bombayı patlattı

İki yakın dost olan ve ailecek görüşen Demet Akalın ve Işın Karaca’dan yeni bomba… Yaz konserleri programının ağırlıklı olduğu Bodrum’da aynı zamanda ailesi ile birlikte tatil yapan Demet Akalın, Işın Karaca ve ailesi ile birlikte bir araya geldi. Ailecek yemek yiyen yakın dostlar, magazin gündemine oturan bir bombayı patlattı. Bombayı patlatan Demet Akalın oldu.

Işın Karaca kimdir?

Demet Akalın’dan olay açıklama “Işın Karaca bence hamile”

Işın Karaca’nın iştahla yemek yediği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Demet Akalın, paylaşımına “Bence hamile” notunu ekledi. Işın Karaca’nın bu yoruma ses çıkarmaması dikkat çekti.

Demet Akalın kimdir?

İşte Demet Akalın’ın Işın Karaca paylaşımı

Demet Akalın Işın Karaca’ya takıldı

Demet Akalın, daha önce de Işın Karaca hakkında esprili açıklamalarda bulunmuştu. Bir konserinde basın mensupları ile bir araya geldiği sırada kızı Hira’nın hayvanları çok sevdiğinden söz ederek konuya giren Demet Akalın, “Burada da kendisine bir tane köpek aldı. ‘Bunu İstanbul’a götüreceğim demi’ diyor. İstanbul’daki evde de köpeğimiz, civcivlerimiz, kuşumuz, 2 tane tavşanımız, bir tane atımız var. Atı Berkay almıştı ona 2 sene önce. Doğum günü hediyesiydi. Eve yakın bir çiftlikte tüp bebek tedavisi görüyor. Işın Karaca’ya rakip olacağım. Işın deli para kazanıyor. Gözüm Işın’ın parasında. Atlardan çok para kazanıyor. Diyor ki 14 tay var, yarışlar, marışlar. Şaka yapıyorum tabi. Anlamadığım bir sektör. Hira’nın ki at değil, midilli falan. Geçen gittim çiftliğe, ‘midilli tüp bebek tedavisi görüyor, bu doğursun bir işe yarasın’ dediler. İyi dedim ben de.” diye konuşmuştu.

Işın Karaca, dolar paylaşımları konusunda uyardı: Tuzu kuru olanlar olabilir

Her ikisi de ünlü birer şarkıcı olan Demet Akalın ve Işın Karaca, iki yakın dost.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler