Ana SayfaDünyaPrens Harry'nin Eşi Meghan Hamile mi?

İlgili Postlar

Prens Harry’nin Eşi Meghan Hamile mi?

Prens Herry’nin eşi Meghan hamile mi? Prens Harry ile evlenerek Sussex Düşesi ünvanını alan Meghan, bu kez Kraliyet’e ne zaman bir bebek vereceği ile gündemde. Sussex Düşesi Meghan Markle’ın hamilelik yasağı kalktı mı? Tüm dünyanın merakla beklediği haber nasıl anlaşılacak? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettikleriniz…

İngiliz Kraliyet Ailesinin iki eltisi ilk defa yan yana

Yılın Düğünü

Birleşik Krallık Kraliyet ailesinin 33 yaşındaki gözde bekarı Prens Harry, geçtiğimiz Mayıs ayında hayatını ABD’li melez oyuncu Meghan Markle ile birleştirmişti. Böylelikle Prens Harry Sussex Dükü, eşi Meghan Markle da Sussex Düşesi oldu. Tüm dünyanın büyük bir merakla beklediği bu unutulmaz düğün, gelin ile damat kadar; davetli listesi, konukların kıyafetleri, alınan güvenlik önlemleri gibi bütün ayrıntıları haftalarca gündemi belirlemişti.

 

Aykırı Çift

Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry cephesinden her gün yeni bir haber geliyor. Genellikle kraliyet kurallarını ihlal etmeleriyle manşetleri süsleyen popüler çiftin, bu kez haber olmalarının nedeniyse tüm hayranlarının onlardan bekledikleri hamilelik haberi.

Eltilerin birbirine düşmesi yakın

Hamile Kalması Yasaklanmıştı

Görkemli düğünden sonra balayı için romantik bir tatil yerine daha önce de gittikleri Afrika’yı tercih eden çifte ilk yasak 2. Elizabeth’den gelmişti. Meghan’ın balayında hamile kalmasının yasaklanmasının sebebi ise Afrika’da ki yaygın sıtma riskine karşı hem Meghan’ın hem de Harry’nin bir dizi aşı olmak zorunda kalması idi.
Aşılar vücutta etkin halde dolaşırken bir kadının hamile kalması bebekte kalıcı hasar yada düşük yaratabileceği için, Afrika dönüşü Meghan’ın hamile kalması için doktorları “Sıtma riski yok” raporu vermeleri gerekiyordu. Bu da Meghan’ın en az 3 ay hamile kalmaması gerekiyor.

3 Ay Bitmek Üzere

Aradan neredeyse 3 ay geçtiği için Meghan’ın vücudundaki sıtma ilaçlarının da etkisi atmış olma ihtimali, hamilelik haberlerini beraberinde getirdi. Ülkelerinde hemen hemen her gün haklarında bu tarz haberler çıkan Dük ve Düşes, bu sefer de The Sun gazetesine konuşan görgü kuralları uzmanı Myka Meier’in verdiği ipuçları ile haber oldu.

Afro Amerikalı bir anne ve Hollanda-İrlanda kökenli bir babanın kızı olan Meghan; daha önce bir röportajında saçlarının dokusunun kıvırcık olduğunu, düzleştirmek için Brezilya fönü ve çeşitli kimyasal ürünler kullandığını söylemişti.

Görgü Kuralları Uzmanı Belirtileri Açıkladı

Görgü kuralları uzmanı Myka Meier’ın yaptığı açıklamada “‘Meghan’ın ilginç olabilecek tek şeyi saçları. Meghan’ın annesi Doria Ragland, Afrika kökenli bir Amerikalı. Meghan’da doğal kıvırcık saçlara sahip. Saçlarına şimdi ne yaptığını bilmiyoruz, ancak keratin ya da düzeltmek için bir Brezilya fönü kullanıyor olabilir. Hamile kaldığında bu tür kimyasal ürünleri kullanmayacağını düşünüyorum. Bu da Meghan’ın tekrar kıvırcık haline dönüşünü gösteriyor. Kraliyet hayranları için merak gideren bir gelişme olabilir.”

Şimdi tüm gözler Kraliyet ailesinden gelecek müjdeli haberde…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler