Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit ve Fahriye Evcen'den bebek açıklaması

İlgili Postlar

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den bebek açıklaması

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den bebek açıklaması. Geçtiğimiz günlerde tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddiaları ile gündeme gelen Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ile birlikte görüntülendi. Özçivit ve Evcen çifti, bebek açıklaması yaptı. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, bebek sahibi olmak mı istiyor? Detaylar haberimizde…

Burak Özçivit’ten ‘tükenmişlik sendromu’ açıklaması!

Burak Özçivit’in tükenmişlik sendromu iddiası

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde tükenmişlik sendoruma yakalandığı ve psikologuna “Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris’e gittim. Gezmek istedim, Ortadoğu’ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum.” şeklinde yakındığı iddia edilmişti. Özçivit, iddiaların ardından haberleri yalanlamış ve tükenmişlik sendromuna yakalanmadığını belirterek “Yeni sezona tam motiveyim. Bir sıkıntı yok. Ben Kara Sevda dizisinin ardından 2 sinema filmi çektim. Ardından reklam projesinde oynadım. Tüm zamanımı bu projenin detaylarıyla uğraşarak geçiriyorum.” diye açıklama yapmıştı.

Burak Özçivit kimdir?

Fahriye Evcen’den Burak Özçivit’in tükenmişlik sendromu açıklaması: Bence hiç tükenmedi

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, ve güzel eşi Fahriye Evcen, Bebek’te basın mensuplarının objektifine takıldı. Tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddiaları ile gündeme gelen Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen, konuya kahkahalar atarak yanıt verirken, “Bence hiç tükenmedi, dedikodular çok komik.” dedi.

Fahriye Evcen kimdir?

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den bebek açıklaması

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında dünya evine giren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, bebek konusunda gelen sorulara yanıt verirken, zamanı geldiğinde bebek sahibi olacaklarını söylediler.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, geçtiğimiz yıllarda dizi setinde başlayan arkadaşlıklarının kısa sürede aşka dönüşmesi ile uzun süre birlikte olmuşlardı. Her ikisi de birbirinden ünlü birer oyuncu olan ünlü çift, geçtiğimiz yıl Haziran ayında evlenmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler