Ana SayfaÜnlülerTuncay Şanlı'ya Nafaka Şoku!

İlgili Postlar

Tuncay Şanlı’ya Nafaka Şoku!

Eski futbolcu ve teknik direktör Tuncay Şanlı’ya nafaka şoku! Tuncay Şanlı’ya kim, neden dava açtı? İşte haberimizin detayları…

Tuncay Şanlı Umre’de!

İhanet Söz Konusu Değil!

Özellikle Fenerbahçe’de ki kariyeri ile unutulmazlar arasında yer alan Tuncay Şancı, son zamanlarda sıkça özel hayatıyla magazin gündeminde yer aldı. 2016 yılından beri birlikte olduğu sevgilisi televizyon spikeri Melis Sayım’ın hamile kalması ile beraber hakkında çıkan Seyhan Şaşko ile ihanet ettiği iddialarına Sayım ile ayrıldıklarını belirterek “İhanet söz konusu değil. Melis Sayım eski sevgilim, bebeğin sağlıklı olarak dünyaya gelmesi ve yetişmesi için üzerime düşen her şeyi yaptım – yapacağım” demişti.

Seren Serengil’den Destek

Hamileliği dolayısı ile ekranlardaki işine veda etmek zorunda kalan Melis Sayım’a en büyük desteği Seren Serengil vermişti. Sayım’ın butik açmasına vesile olan Serengil, Tuncay Şanlı’nın bebeğinin doğumunu bir fotoğraf ile birlikte  şu şekilde müjdelemişti : “Allah seni hep güldürsün annenle babanla geçireceğin mutlu bir ömrün olsun hoş geldin Ömercim”

İddialara göre Melis Sayım, Tuncay Şanlı hakkında İstanbul Aile Mahkesinde nafaka davası açtı. Davada yer alan Sayım’ın iddiasına göre Tuncay Şanlı, ortak çocukları için hiçbir maddi yardımda bulunmuyor.

Aylık 100 Bin Lİra Kira Getirisi

Dava dosyasında yer alan diğer iddialar ise şöyle: “Melis Sayım, 4 Haziran’da Ömer adını verdiği bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Doğumun ardından Tuncay Şanlı oğlunu nüfusuna geçirdi. Hamileliği nedeniyle işini yapamadığını belirten Melis Sayım oğlunun emziren bir anne olarak hayatını idame ettirmeye çalıştığını kaydetti”. Dava dilekçesinin devamında Tuncay Şanlı’nın ayda 100 bin türk lira kira geliri olduğunu iddia eden Melis Sayım, çocuğun masraflarını karşılanmadığını ve özel hayatına dikkat etmediğini öne sürdü. Melis Sayım, tuncay Şanlı’dan olan oğlu Ömer Şanlı için dava tarihinden itibaren başlamak üzere aylık 20 bin TL nafaka ödenmesi istedi. Melis Sayım, doğum giderlerini de Şanlı’dan talep etti.

Henüz hamileliği devam ederken sevgilisi Melis Sayım’dan ayrılma kararı alan Tuncay Şanlı; oğlu Ömer’in doğmasına 4 gün kala yeni sevgilisi, bir spor kanalında televizyon spikerliği yapan Seyhan Şaşko ile el ele yakalanarak magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

Tuncay Şanlı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler