Ana SayfaÜnlülerTuncay Şanlı Umre'de!

İlgili Postlar

Tuncay Şanlı Umre’de!

Geçen günlerde baba olan eski futbolcu Tuncay Şanlı, Umre’ye gitti. Son zamanlarda özel hayatıyla ilgili zor günler geçiren Tuncay Şanlı, soluğu kutsal topraklarda aldı. İşte eski futbolcu Tuncay’dan Umre ile ilgili detaylar…

Tuncay Şanlı’nın büyük sevinci

Tuncay Şanlı Oğlunu Görmeye Gitmedi…

Eski sevgilisi Melis Sayım’ın doğum yapmasından sonra Ömer adı verilen oğlunu görmeye gitmeyen Tuncay Şanlı’nın, bir grup arkadaşıyla birlikte Umre’ye gitmesi dikkati çekti. Futbolcu Umre’de ibadet etti. Kutsal topraklarda bir hafta kalan futbolcunun bir arkadaşı, sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaştı. Paylaşım ardından sosyal medya takipçilerinden olumlu olumsuz birçok yorum aldı.

 

Tuncay Şanlı İle Melis Sayım Arasında Neler Yaşanmıştı?

Geçen günlerde spor spikeri Seyhan Şaşko ile el ele görüntülenen Tuncay Şanlı’nın hamile sevgilisi Melis Sayım’ı aldattığı iddia edilmişti. İhanet haberleri gündemde uzun süre yer almıştı. ‘İhanet’ iddiaları karşısında Tuncay Şanlı‘İhanet söz konusu değil. Melis Sayım eski sevgilim, bebeğin sağlıklı olarak dünyaya gelmesi ve yetişmesi için üzerime düşen her şeyi yaptım ve yapacağım’ açıklamasını yapmıştı….

Güzel Haberi Sosyal Medyadan Seren Serengil Duyurmuştu!

Tuncay Şanlı’nın eski sevgilisi Melis Sayım 4 Haziran’da doğum yaptı. Bir erkek bebek dünyaya getiren Melis Sayım, oğluna Ömer adını verdi. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran Seren Serengil; ‘Allah seni hep güldürsün annenle babanla geçireceğin mutlu bir ömrün olsun hoş geldin Ömercim’ notuyla paylaştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler