Ana SayfaÜnlülerAras Bulut İynemli 3 günde, 3 otel değiştirdi, yine yakalandı!

İlgili Postlar

Aras Bulut İynemli 3 günde, 3 otel değiştirdi, yine yakalandı!

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinin yorucu temposunun ardından, tatil yaparken görüntülendi. Gözlerden uzakta, sakin bir tatil yapmayı hayal eden oyuncu, ne yazık ki umduğunu bulamadı!

Bu sezon, Çukur dizisiyle ekranlarda fırtınalar estiren başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Göcek’te bir tatil köyünde konaklarken objektiflere yansıdı.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Hayranlarından kaçayım dedi, ama…

Ünlü oyuncu; tatilinin ilk gününde kaldığı otele, hayranlarının akın etmesi üzerine, otelden ayrıldı ve yakın çevredeki başka bir otele geçti. Tatilinin ikinci gününde de benzer hayran yoğunluğuyla karşılaşan Aras Bulut, yine kaldığı oteli değiştirmek zorunda kaldı. Aynı sahil şeridinde bulunan otelleri sırayla gezdiği görülen oyuncu, tatilinin 3. günü, farklı bir 3. otele yerleşti. Gazetecilerden habersiz olan Aras Bulut; kaldığı son otelde de hayranlarının yoğun ilgisine maruz kaldı ve çözümü gizlenmekte buldu.

Erkek erkeğe tatilde!

Ünlüler dünyasında herkes genellikle eşi veya sevgilisiyle tatile çıkarken, Aras Bulut ise yanında 3 erkek arkadaşıyla tatil yapmayı tercih etti. Tatilinin 3. gününde, 3. kez değiştirdiği otelde, 3 erkek arkadaşıyla vakit geçirirken görülen oyuncu, ne yazık ki huzurlu ve sakin bir tatil yapamadı.

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal evleniyor mu?

Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli, Otizmli Çocuklarla Buluştu!

Şapka ve gözlük taksa da nafile!

Habertürk muhabiri Onur Aydın’dan aldığımız habere göre ünlü oyuncu İynemli; konakladığı otelde, öğlen saatlerinde denize indi. Bir dakika kadar yüzdükten sonra kahvaltıya geçti. Yaklaşık iki saat süren kahvaltısının ardından, arkadaşlarıyla oturan oyuncuyu, burada da hayranları yalnız bırakmadı. Rahatsız olduğu gözlemlenen Aras Bulut, tanınmamak için çareyi şapka ve gözlük takmakta buldu. Şapka ve gözlükle de yakayı ele veren İymenli, yine hayranlarından kaçamadı ve onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Gazetecilerden habersiz olan oyuncu; ardından arkadaşlarıyla güneşlendi. Birkaç saat sonra yine denize giren Aras, arkadaşlarıyla şakalaştı ve bu kez de gölgede dinlenmeye çekildi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler