Ana SayfaÜnlülerArkadaşının evinde servetini çaldıran Canan Hoşgör: Kahveme ilaç atıp paramı çaldılar!

İlgili Postlar

Arkadaşının evinde servetini çaldıran Canan Hoşgör: Kahveme ilaç atıp paramı çaldılar!

Arkadaşının evinde servetini çaldıran Canan Hoşgör: Kahveme ilaç atıp paramı çaldılar! Ünlü oyuncu Canan Hoşgör, tüm birikimini arkadaşının evine yatılı kaldığı gece çaldırdı. Büyük üzüntü ve stres yaşayan Canan Hoşgör, bu talihsiz olayı nasıl yaşadı? Canan Hoşgör’ün parasını kim çaldı? Detaylar haberimizde…

Canan Hoşgör, yatıya gittiği arkadaşının evinde 200 bin dolarını çaldırdı!

Canan Hoşgör’ün servetini çaldılar

Ünlü oyuncu Canan Hoşgör, geçtiğimiz haftalarda büyük bir şok yaşadı. Tüm birikimi olan 875 bin lira parasını bulundurduğu bankadan çekti. Parasını başka bir bankaya yatırmak istiyordu. Banka çıkışı, yanında bulunan yüklü miktardaki parası ile birlikte sigortacı olan arkadaşı A. C.’nin ofisine gitti. Ofiste, Canan Hoşgör’e kahve ikram ettiler. Kahveyi içen Canan Hoşgör, kendini kötü hissetmeye başladı. Aşırı derecede halsiz ve bitkin hissetmeye başlayan Canan Hoşgör’e sigortacı arkadaşı iyi görünmediğini söyleyerek “Bu halde araba kullanma. Gel bende kal.” teklifinde bulundu. Kendini kötü hisseden Canan Hoşgör, arkadaşının bu teklifini kabul etti.

Canan Hoşgör kimdir?

İşte hırsızlık iddiası

Kendisini bekleyen kötü sürprizden habersiz olan Canan Hoşgör, 875 bin lira parası ile birlikte sigortacı arkadaşı A. C.’nin evine gitti. Hoşgör, hemen uykuya daldı.

Sabah uyanan Canan Hoşgör, büyük bir şok yaşadı.  Arkadaşı A.C., eve hırsız girdiğini söyleyip ”Benim de paramı çalmışlar. Her şeyi götürmüşler” dedi. Canan Hoşgör, kendi parasının da çalındığını fark etti.

Ünlü oyuncu Canan Hoşgör, ”Kahveme ilaç atıp beni uyuttular. Paramı çaldılar.” iddiası ile savcılığa başvurdu. Kan testi yaptıran Hoşgör, koruma da talep etti.

Oyunculuk dünyasının önemli isimlerinden biri olan Canan Hoşgör, yaşadığı hırsızlık olayı ile birlikte şoku üzerinden hala daha atamadı. Canan Hoşgör, bir an önce hırsızın ve parasının bulunmasını bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler