Ana SayfaÜnlülerMüge Boz'dan Mert Fırat'a: Aşırı seviyorum

İlgili Postlar

Müge Boz’dan Mert Fırat’a: Aşırı seviyorum

Müge Boz’dan Mert Fırat’a: Aşırı seviyorum. Ünlü oyuncu Müge Boz, geçtiğimiz haftalarda İdil Fırat ile nişan yüzüklerini takan Mert Fırat hakkında konuştu. Müge Boz, İdil Fırat’ı kıskandıracak sözler etti. Boz, Mert Fırat’a olan sevgisini “Aşırı seviyorum” diyerek anlattı. Detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde Mert Fırat İle İlgili Değişiklik Ne Olacak?

Müge Boz’un Mert Fırat sevgisi

Ünlü oyuncu Müge Boz, özel bir dergiye röportaj verdi. Müge Boz’un röportajında yakışıklı oyuncu Mert Fırat ile ilgili açıklamaları dikkat çekti. Boz, Mert Fırat için “Mert’i aşırı çok seviyorum. Saatlerce sarılabileceğim türden bir sevgi bu! Süper bir insan. Her zaman setlerde birbirimize destek olmuşuzdur. Egosuz, partner. Böyle yüksek enerjili, kaliteli ve eğitimli biriyle çalıştığım için çok şanslıyım. İkimiz de pozitif enerji doluyuz.” diye konuştu.

Mert Fırat Kimdir?

İdil Fırat ne diyecek?

Mert Fırat, geçtiğimiz haftalarda İdil Fırat ile nişan yüzüklerini takmıştı. İdil Fırat’ın çok kıskanç olduğu iddia edilmişti. Müge Boz’un, Mert Fırat hakkındaki bu sözlerinin ardından gözler İdil Fırat’a çevrildi.

Müge Boz kimdir?

Müge Boz’dan samimi açıklamalar

Müge Boz, röportajında kendisi hakkında bilinmeyenleri samimiyetle anlattı. İşte Müge Boz’un röportajından dikkat çeken satır başları: Kimsenin eline bakmayı sevmem. ‘Evlenip koca parası yiyeyim’ gibi amacım yok. Hep kendi paramı kazandım, kimseye muhtaç olmadım. Pahalı çantalar ve ayakkabılar yerine kitaplar DVD’ler alıp kendimi geliştirmeyi tercih ettim. Birinin sevgilisi olarak aşk skandallarıyla beslediğim bir hayatım yok. Aşk zaten hastalıklı bir duygu.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Serhan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mert Fırat, geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu olan İdil Fırat ile nişan yüzüklerini taktı. Önümüzdeki Eylül ayında da evlenecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler