Ana SayfaÜnlülerSabah Tümer "Sevişmeden ilişki olmaz!"

İlgili Postlar

Sabah Tümer “Sevişmeden ilişki olmaz!”

Ekranların gülen kadını olarak tanınan Saba Tümer, yeni kitabı ve özel yaşamıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Saba Tümer’in ilişkilere dair söyledikleriyle dikkat çeken o röportajı.

Son dönemlerde ekranlarda çok fazla görülmeyen ve yeni bir kitap projesi ile gündeme gelen Saba Tümer, kitabıyla ilgili özel açıklamalarda bulundu. Röportajında hayatıyla ilgili önemli açıklamalar yaparak aşk ve ilişki üzerine oldukça iddialı söylemlerde bulunan Saba Tümer, arkadaşlarına çok güvendiğini ve sık sık onlarla bir araya gelerek dertleştiğini söyledi.

Saba Tümer’den 21 günde mutluluk kitabı

“İyi bir dinleyiciyim”

Arkadaşlarının yaşadığı sorunlarda genelde kendine her şeyi anlatarak rahatladığını söyleyen Saba Tümer, “Çok. Güven veriyorum herhalde, beni gören anlatıyor. İyi bir dinleyiciyim. Eskiden tavsiyelerde bulunur, sonra tavsiyelerime uymazlarsa bozulurdum. Sonra baktım ki herkesin kendi hayat yolculuğu. Ben sadece kendi bakış açımla ne yapması gerektiğini söyleyebilirim. Herhangi bir şey dayatamam.” dedi. Başkasına fikir vermenin daha kolay olmasından dolayı bu konuda başarılı olduğunu söyleyen Tümer, aynı tavsiyeleri kendi hayatında uygulama noktasında çok fazla başarılı olamadığını belirtti.

“Telefon karıştırmam”

İlişkilerde kıskanç olmayan yapısı olduğunu söyleyen Saba Tümer, telefon kurcalama gibi bir derdinin de olmadığını söyledi. İlişkilerinde iki tarafın da bugüne kadar mutlu olduğunu söyleyen Tümer, ilişki sonrasında dahi arkadaş ve dostluğun devam ettiğini ifade etti.

“Sevişince aşk tavan yapar”

Sevişme sonrasında aşkın bitip bitmeyeceği sorusuna yanıt veren Saba Tümer, bu konuya katılmadığını söyledi. “Ne bitmesi? Sevişince aşk alevlenir, tavan yapar. İki tenin birleşmesi kadar güzel bir şey var mı? Nasıl oduna ateş atıp alevlendirirsin, onun gibi bir şey sevişmek.” diyerek bu konuda düşüncelerini dile getiren ünlü isim, sevişmeden ilişki olmayacağını sevişmenin olmaması halinde “Arkadaşlık, dostluk olur, ne olacak.” dedi.

Saba Tümer erkekte neler etkiler?

Erkeklerde ilk olarak kendisini neyin etkilediğini de söyleyen Saba Tümer, “Aynı şeylere gülebiliyorsan, konuşabiliyorsan, keyif alıyorsan ve tenin de uyuşuyorsa tamamdır, daha ne olsun.” dedi.

İlişkilerinde hiçbir zaman maddiyatın önemli olmadığını ve paraya önem vermediğini belirten Tümer, paranın geçerli bir şey olmadığını ve paraya odaklı bir şekilde yaşamın da bu nedenli olmadığını belirtti.

Saba Tümer kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler