Ana SayfaÜnlülerMiray Daner İle Kubilay Aka Çiftinden Aşk Pozu!

İlgili Postlar

Miray Daner İle Kubilay Aka Çiftinden Aşk Pozu!

Aşkları tanıştıkları dizi setinde başlayan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti ilk kez beraber yer aldıkları bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Kubilay Aka ve Miray Daner çiftinin aşkları kısa sürede gündem oldu. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Vatanım Sensin’in Miray Daner’i ile dizideki ağabeyi Kubilay Aka aşk yaşıyor!

Genç oyuncular Miray Daner ve Kubilay Aka, Aşklarını İlan Etti!

Genç oyuncular Miray Daner ve Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinin ilk sezonunda birlikte rol almışlardı. Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili bir süredir aşk yaşıyordu. Fakat ikili ilişkisini çok göz önünde yaşamıyordu. Dizide üvey abi-kardeşi canlandıran ve rolleri gereği yapımcıyla yaptıkları anlaşmadan dolayı aşklarını 1.5 yıl saklamak zorunda kalan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti, Vatanım Sensin’in final yapmasının ardından ilk defa birlikte fotoğraflarını paylaştı. Ünlü çift birlikte paylaştığı fotoğrafa, birçok beğeni ve yorum aldı. Ünlü çiftin hayranları ikiliyi birbirine yakıştırdı.

Miray Daner Kimdir?

Kubilay Aka Kimdir?

Sevgilisi Miray Daner’le Birlikte Fotoğrafını Kalp Emojisiyle Birlikte Paylaştı…

Genç oyuncular Miray Daner ve Kubilay Aka, Vatanım Sensin dizisinde tanışmışlardı. Dizi setinde başlayan aşk alevlendi. Çukur dizisinin de sezon finali yapmasıyla tatile çıkan Kubilay Aka, Instagram hesabından hikaye bölümünde sevgilisi Miray Daner’le birlikte fotoğrafını kalp emojisiyle birlikte paylaştı. İkilinin bu fotoğrafı büyük ilgi gördü.  Kubilay Aka, ekranın fenomen dizisi Çukur dizisinde “Celasun” karakterini canlandırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler