Ana SayfaÜnlülerÖzge Özpirinçci hayatının zirvesinde

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci hayatının zirvesinde

Kadın dizisiyle oyunculuk alanında en önemli projelerinden birisinde yer alan Özge Özpirinçci, aşk hayatında da dolu dizgin.

Bu sezon ekranlarda yayınlanmaya başlayan Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, dizinin beklentileri karşılaması ile birlikte ekranların en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Bugüne kadarki süreçte oyunculuğu ve sempatik tavırları ile beğeni toplayan oyuncu, yeni projesiyle birlikte oyunculukta da ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Özge Özpirinçci kafa karıştırdı!

Dönemin en başarılı oyuncularından

Son dönemlerin en başarılı oyuncularından birisi olan Özge Özpirinçci, dizinin yüksek izlenme oranları almasında da önemli etkenlerden birisi olurken iş hayatının yanı sıra özel hayatını da aynı çizgide sürdürmeyi başarıyor.

Mutluluk pozu verdiler

Burak Yamantürk ile birlikteliğe başlayan ve uzun zamandan beri beraber olan Özge Özpirinçci, yoğun tempoda çalışsa da işten kalan zamanlarını sevgilisine ayırıyor. Geçtiğimiz gün birlikte görüntülenen çift, birbirine karşı aşk dolu bakışlarıyla dikkat çekerken çiftin giydiği kıyafetler dahi gözden kaçmadı. Sorulara yanıt vermeyen çift, her şeyin yolunda olduğunu söyleyerek AVM’den çıktı.

Özge Özpirinçci kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler