Ana SayfaDizilerGönüllüler İstanbul'da! Fotoğraflar Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Gönüllüler İstanbul’da! Fotoğraflar Ortaya Çıktı

Survivor 2018 yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Tarihi ödülü kazanan Gönüllüler takımı, İstanbul’a geldi. İlk önce panoramaya katılan takımın fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Gönüllüler İstanbul’da! Fotoğraflar Ortaya Çıktı

Survivor 2018 Gönüllüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

Survivor’da ilk kez verilen Türkiye ödülünü kazanan Gönüllüler takımı İstanbul’a geldi. Yarışmacılar Survivor Panorama’ya katılarak Hakan Ural, İhan Tarkan ve Nur Tuğba Algül’ün sorularını yanıtladı. Renkli görüntüler ortaya çıkaran yarışmacılara ilgide büyüktü. Özellikle Anıl’ı destekleyenler oldukça belli ettiler.

Hakan, Yarışmacılar, yorumcuların sorduğu “Biz sizleri en çok hangi konuda eleştirmişizdir?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Ben sizin hangi konuyu eleştirdiğinizden çok ben nerede hata yapmışımdır diye düşünüyorum. Orada hatalar yapıyoruz. Açlık ve özlemle boğuşurken. Bence şöyle bir hata olabilir. Takımımızın en iyi yarışmacılardan biriyken takımla anlaşamadığı için Anıl’ı yazmamız oldu. Anıl’ı yazarken ‘hadi yazalım’ diyen bir lider olmadım. Birçok ses Anıl’a ders olarak yazmak istedi.”

Survivor 2018 Ünlüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

Hilmicem Survivor Yunanistan’dan Rodanthi Kaparou isimli yarışmacının kendisinden hoşlanması hatırlatılması üzerine, sevgilisin olmadığını dile getiren Hilmi Cem, “Ben Survivor’a konsantre olmuş durumdayım.” diyerek yanıt verdi. Survivor Panorama programında soruları yanıtlayan yarışmacılar daha sonra serbest zaman için ayrıldılar. Herkes istediğini yapabilecek, sonra otele dönecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler