Ana SayfaDedikoduÇıplak fotoğrafları sızan Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu boşanıyor! Flaş iddialar!

İlgili Postlar

Çıplak fotoğrafları sızan Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu boşanıyor! Flaş iddialar!

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu’ndan flaş haber! Son dönemlerde hackerler tarafından çıplak fotoğraflarının sosyal medyaya sızması ile gündeme gelen Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu çifti boşanıyor. Merve Şarapçıoğlu, evliliğinin bitme nedenlerini anlatırken, bomba gibi iddialarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Son dakika: Berk Oktay’ın eşinin hesabı yeniden hacklendi, çıplak fotoğraflarını yaydılar!

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu boşanıyor

Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu çifti boşanıyor. Merve Şarapçıoğlu, boşanma kararı aldığı Berk Oktay hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. “Sadakatsiz biri. Bana şiddet uyguladı. Bana güvenmediği için parasını ailesi yönetiyordu.” şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulunan Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay hakkında ağır suçlamalarda bulundu.

Berk Oktay kimdir?

Merve Şarapçıoğlu’ndan Berk Oktay’a ağır suçlamalar

Berk Oktay ile boşanma kararı alan Merve Şarapçıoğlu, geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Berk Oktay’a boşanma davası açtı. Dava için verdiği dilekçede boşanma nedenlerini sıralayan Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay’ın mesleğinin arkasına sığınarak kendisine hiç vakit ayırmadığını ve bu nedenle de evlilik birliğinin kurulamadığını iddia etti.

Bana şiddet uyguluyordu!

Merve Şarapçıoğlu’nun evliliğini yürütememesi hakkındaki iddiaları şu şekilde: Berk’in kazancını ailesinin yönetmesi bana olan güvensizliğinin göstergesi. Öfke kontrolü sorunu var, şiddet uyguluyor.

Merve Şarapçıoğlu’nun, eşi Berk Oktay’dan 250 bin lirası maddi, 250 bin lirası manevi olmak üzere toplamda 500 bin lira tazminat ve tedbir nafakası istediği iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler