İlgili Postlar

Ekşi Elmalar TV8’de!

Ekşi Elmalar, 28 Ekim 2016 tarihinde gösterime giren film 16 Mayıs Çarşamba akşamı TV8’de! Oyuncu kadrosu dikkat çeken ve merakla beklenen yapım bünyesinde dram unsurunu barındıran film hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ekşi Elmalar filminin Konusu

70’li yıllarda Hakkâri’de Belediye Başkanlığı yapan Aziz Ozay, özellikle sert mizacı ile tanınan biridir. Aziz Ozay’ın herkes tarafından imrenilerek bakılan bir meyve bahçesi vardır. Öyle ki bu bahçenin ünü her yere yayılmıştır. Bunun yanı sıra Aziz Ozay’ın güzellikleriyle dikkat çeken 3 kızı vardır. İnsanları pek görmeyen ve kasaba merkezine dahi fazla inmeyen bu kızlara talip olan çoktur. Şehrin genç erkekleri kızlarla görüşebilmek için her yolu denemektedir.
Aziz Ozay sert mizacıyla birlikte kızlarının duygularına müsamaha göstermeyecektir.

Ekşi Elmalar filminin Künyesi

Filmin yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan üstlenmiştir. Senaryoyu da Yılmaz Erdoğan kaleme almıştır. Yapımcılığı ise BKM ile birlikte Necati Akpınar üstlenmiştir.

Ekşi Elmalar yayın tarihi

Sert mizacıyla tanınan Belediye Reisi Aziz Özay’ın kent çapında meşhur iki özelliği daha vardır: Biri herkesin imrendiği meyve bahçesi, ikincisi de evlenme çağına gelmiş, birbirinden güzel 3 kızı. Kasaba merkezine inmeyen, insan içine çok çıkmayan kızların taliplisi ise çoktur. Aziz Bey’in eşi Ayda ve kızları Muazzez, Türkan ve Safiye’nin öyküleri 1970’li yılların sonunda Hakkari’de başlar ve 1990’lı yılların sonunda Antalya’ya dek uzanan hikayenin anlatılacağı “Ekşi Elmalar” filmi 16 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyenleri ile bulaşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler