Ana SayfaÜnlülerEmina Sandal'dan flaş açıklama: Artık çalışmak zorundayım!

İlgili Postlar

Emina Sandal’dan flaş açıklama: Artık çalışmak zorundayım!

Mustafa Sandal ile boşanma aşamasında olan Emina Sandal’dan flaş açıklama. Konser vermek için yurt dışına çıkan Emina Sandal, “Artık çalışmak zorundayım.” dedi. Detaylar haberimizde…

Mustafa-Emina Sandal evliliğinin bitme nedeni ortaya çıktı. Evliliği bitiren ‘Milliyetçilik’ oldu!

Emina Sandal boşandıktan sonra ne yapacak?

Mustafa Sandal ve Emina Sandal’ın boşanma kararları etkisini korurken, Emina Sandal havalimanında basın mensuplarının objektifine takıldı. Konser vermek için Belgrad’a gittiğini söyleyen Emina Sandal, boşanmaları konusunda da açıklama yaptı. Açıklamasında; boşanmanın nedeni olarak kendisinin gösterilmesine isyan eden Emina Sandal, boşanma sonrası nerede yaşayacağını da açıkladı. Ayrıca, bundan sonra çalışmak zorunda olduğunu da ekledi.

Mustafa Sandal kimdir?

İki oğlum var. Artık çalışmak zorundayım!

Emina Sandal, “İki oğlum var. Bu yüzden artık çalışmak ve kendi ayaklarımın üzerinde durmak zorundayım. Türk vatandaşı kimliği taşıyorum. Hayatımı İstanbul’da sürdüreceğim. İlk ve son kez konuşuyorum. Boşanmamıza az kaldı. Barışma söz konusu değil. Beni hep haksız gösterdiler. Haklı olduğum halde bana iftiralar atıldı. Evlilik benim yüzümden bitti gibi gösterdiler ama nedeni ben değilim. Ben Boşnak bir kadınım ve Müslüman biriyim. Konuşulan ve yazılanların hiçbiri doğru değil. Bitme nedenine gelirsek bunu söylemek istemiyorum; çünkü bu çok özel bir konu.” diye konuştu.

Emina Sandal kimdir?

Emina Sandal, boşanma haberlerinin ardından birçok iddia ile gündeme gelmişti. İkilinin boşanması hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler