Ana SayfaÜnlülerŞevket Altuğ'dan bomba açıklama: Şu anda bu dizilerin hiçbirinde oynamam!

İlgili Postlar

Şevket Altuğ’dan bomba açıklama: Şu anda bu dizilerin hiçbirinde oynamam!

Usta oyuncu Şevket Altuğ, uzunca bir süredir ekranlarda ve kameralar karşısında görülmemesiyle dikkat çekiyordu. Sessizliğini geçtiğimiz gün, yaptığı bir röportajla bozan Altuğ, ‘Ben şu andaki içeriklerle hiçbir dizinin içinde olamam’ dedi.

Şevket Altuğ Kimdir?

Türk sinemasının emektar ve başarılı oyuncularından olan Şevket Altuğ, sonunda ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde, Youtube üzerinden yayın yapan “Haberinial” kanalında, Elif Yeşilalioğlu ve Yiğit İlker Arıkan’ın sorularını cevaplandıran Altuğ, uzun zamandır ekranlarda neden olmadığına dair sorulan soruya şu şekilde yanıt erdi:

Türk toplumunun değerleri değişti. Türk toplumuna sunulan işlerin içerikleri değişti. Yani ben şu andaki içeriklerle hiçbir dizinin içinde olamam. Eleştiri olarak kabul etsinler, biraz da yaşlılığıma versinler…

Tabanca, tüfek, milletin birbirini öldürdüğü ortamlarda ben olamam!

Açıklamalarına devam eden Altuğ; “Bütün yapılan işlerde tabanca, tüfek, millet birbirini öldürüyor. Bütün erkekler sakallı. Bizim zamanımızda sakal rol gerekirse bırakılırdı. Bu ortamda ben olamam. Çünkü biz yaptığımız işlerde topluma sevgiyi, hoşgörüyü, toleransı, birlikte yaşamayı, dayanışmayı öğretmeye çalıştık. Böyle bir senaryo ile karşılaşırsam yaşıma rağmen hâlâ oynayabilirim. Ama karşılaşacağımı da pek zannetmiyorum” dedi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler