Ana SayfaÜnlülerDerya Baykal anlattı: Kız vermek çok kötü bir şeymiş

İlgili Postlar

Derya Baykal anlattı: Kız vermek çok kötü bir şeymiş

Geçtiğimiz günlerde kızı Ferhan Şensoy’u nişanlayan Derya Baykal, hissettiklerini anlattı. Baykal, “Kız vermek çok kötü bir şeymiş.” dedi. İşte detaylar…

Ferhan Şenoy ve Derya Baykal’ın kızı nişanlandı!

Derya Baykal kızını verirken zorlandı

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’un kızı Ferhan Şensoy, geçtiğimiz günlerde Cem Öğet ile nişanlanmıştı. Derya Baykal, nişanladığı kızı Ferhan Şensoy ile bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektifine takıldı. Kızını nişanlaması hakkında konuşan Derya Baykal, “Evlilik teklifini biz de bilmiyorduk, hepimize sürpriz oldu. Çok mutluyuz. Henüz düğün tarihi belli değil. Kendileri karar verecektir. Aileye bir çocuk daha katıldı. Kız vermek çok kötü bir şeymiş. Her şeyi geleneklere uygun olarak hazırladık. diye konuştu.

Derya Baykal kimdir?

Kahve tuzlu değildi, kıyamadım

Nişan anılarından söz eden Ferhan Şensoy, “Tuzlu kahve yaptınız mı?” sorusuna, “Kahve çok tuzlu değildi. Kıyamadım.” dedi.

Ferhan Şensoy ve Cem Öğet, geçtiğimiz haftalarda aile arasında gerçekleşen tören ile nişan yüzüklerini takmıştı. Şensoy, mutlu haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile duyurmuştu. Ferhan Şensoy, paylaşımlarını yaparken duygularını şu sözlerle aktarmıştı: Sabahtan beri dün akşamdan fotoğraflara bakıyorum, heyecanım yatışınca ne kadar güzel ve anlamlı bir gece geçirdiğimizi daha iyi anladım. Dün yanımızda olan aile ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Her türlü detayı düşünüp muhteşem bir hazırlık yapan annem Derya Baykal iyi ki varsın, çok teşekkür ederim. Cem’le tanıştığımız ilk günden beri benim de ‘Cahit Abim olan Cahit Berkay çok güzel bir konuşma yaptı; ‘Kız almak, kız vermek, ben bu söylemleri onur kırıcı buluyorum, biz sizin mutluluğunuza şahit olmak, bunu paylaşmak için buradayız’ dedi. Tam anlamıyla öyle bir buluşma oldu. Herkese ayrı ayrı teşekkürlerim olacak ama canım Nihan sen iyi ki varsın, bana kendimi prenses gibi hissettirdin. Daha büyük bir aile olma yolunda ilk adımımızı attık, darısı seven ve isteyen herkesin başına. Veee tabi ki Cem Öget seni çok seviyorum.

Üç yılın ardından evlilik yolunda adım atan Cem Öğet ve Ferhan Şensoy çiftinin nişan yüzüklerini sanatçı Cahit Berkay takmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler