Ana SayfaDünyaJustin Bieber Aşk Acısı mı Çekiyor?

İlgili Postlar

Justin Bieber Aşk Acısı mı Çekiyor?

Justin Bieber uzun süre uzatmaları oynadığı ve geçtiğimiz günlerde ayrıldığı sevgilisi Selena Gomez nedeniyle, sosyal medyada “Justin aşk acısı çekiyor” yorumları aldı. Kanadalı şarkıcı Bieber ve eski sevgilisi Gomez, geçtiğimiz günlerde; farklı yerlerde, farklı zamanlarda ve farklı ruh halleriyle görüntülendi. Özellikle; Justin’in yüz ifadesinin somurtkan ve çökmüş görülmesi, ister istemez olumsuz yorumlar yapılmasına neden oldu.

Justin Bieber Aşk Acısı mı Çekiyor?

Yıllarca flört eden Selena Gomez ile Justin Bieber birçok kez ayrılıp barışmalarıyla epeyce gündemde yer almışlardı. Ünlü ikili, bir dargın bir barışık ilerleyen ilişkilerinde, çeşitli olaylar yaşadılar. Selena Gomez, Bieber ile olan ilişkisine ikinci şans verse de yine hüsrana uğramıştı. Geçen gün, Gomez ile Justin Bieber’in, bambaşka bir ruh hali içerisinde görüntülenmesi dikkat çekti. Selena, Kaliforniya’da bisiklete binerken objektiflere yansırken Bieber ise, Hollywood’ta bir SPA’dan çıkarken görüntülendi.

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Selena Gomez ve Yalnızlık İtirafı

Justin Bieber devasa aracıyla gazeteciyi ezdi!

Şarkıcı Bieber’den, annesinin baskısı yüzünden ayrıldığı konuşulan güzel yıldız, bisikletle keyifli dakikalar geçirdi. Justin’in ise yüzünde çıkan sivilceleri, surat ifadesi ve çökmüş halini görenler “Justin, aşk acısı çekiyor” yorumları yaptırdı.

Justin Bieber Aşk Acısı mı Çekiyor?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler