Ana SayfaÜnlülerDokuz çocuklu İzzet Yıldızhan'dan bomba açıklama: Evlat sahibi olamayan ünlüler pişman

İlgili Postlar

Dokuz çocuklu İzzet Yıldızhan’dan bomba açıklama: Evlat sahibi olamayan ünlüler pişman

Dokuz çocuğu olan türkücü İzzet Yıldızhan’dan çocuk sahibi olmayan ünlüler hakkında bomba açıklama. Yıldızhan, çocuk yapmayan ünlüler için “Yalnız kalmışlar, pişmanlar. Özellikle yaşı daha ileri olanlar daha da pişmanlar” dedi. Detaylar haberimizde…

Üç ayrı kadından toplamda dokuz çocuğu olan ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, The Savoy Ottoman Palace’de sahne aldı. Yıldızhan, açıklamaları ile dikkat çekti.

İzzet Yıldızhan’dan çocuk açıklaması

Türkücü İzzet Yıldızhan, çocuk sahibi olmayan ünlüler hakkında yaptığı açıklamada “Şu an Türkiye’de çok pişman starlar var. Gençliklerinde çocukla uğraşmamak ve çocuğun onları engelleyeceğini düşündükleri için çocuk yapmamışlar. Şimdi de çocuk yapamıyorlar. Onun yerini dolduramıyorlar. Yalnız kalmışlar, pişmanlar. Özellikle yaşı daha ileri olanlar daha da pişmanlar. Para evladın yerini dolduramaz. Ben evlatlarımla kısa zaman da geçirsem kaliteli zaman geçiriyorum, onlarla ilgileniyorum, onlar benim her şeyim.” diye konuştu.

İzzet Yıldızhan, “Bana belden aşağı vurmak isteyenlerin hepsi kıskanç”

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde yaptığı kadınlar ile ilgili açıklamasına gelen tepkiler ile ilgili ise, “Bana belden aşağı vurmak isteyenlerin hepsi kıskanç ve içinde bana karşı kötü şeyler olan insanlar. Özellikle feministler bunların başında geliyor. Burada kadınları taban almıyorum. Çünkü benim annem de bir kadın. Özellikle 3-5 erkek düşmanı, mutsuz insanlar benimle uğraşıyorlar. Beni, ailemi ve çocuklarımı üzmesinler. Benim hayatımda 3 kadın yok ki böyle söylemlerde bulunuyorlar.” dedi.

İzzet Yıldızhan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler