Ana SayfaDedikoduÇukur'un Beyefendi'si Burak Sergen, Erdal Beşikçioğlu'na Verdi Veriştirdi!

İlgili Postlar

Çukur’un Beyefendi’si Burak Sergen, Erdal Beşikçioğlu’na Verdi Veriştirdi!

Çukur’un Beyefendi’si Burak Sergen, geçtiğimiz gün Akmerkez’de basın mensuplarınca görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sergen; meslektaşı Erdal Beşikçioğlu ile ilgili sorulan soruya, büyük tepki gösterdi. Burak Sergen’in, oyuncu Beşikçioğlu’na; “Erdal benim dostum değil!” sözüyle gönderme yapması, usta oyuncuların aralarındaki gerginliğin hala devam ettiğinin sinyalini verdi.

Çukur'un Beyefendi'si Burak Sergen, Erdal Beşikçioğlu'na Verdi Veriştirdi!

Burak Sergen Kimdir?

Burak Sergen: “Erdal Beşikçioğlu ile bir daha mı? Allah Korusun!”

Bu sezon, Çukur dizisinde “Beyefendi(Baykal)” rolüyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu Burak Sergen, geçtiğimiz gün eşi ve oğlu ile Akmerkez’de görüntülendi.

Çukur'un Beyefendi'si Burak Sergen, Erdal Beşikçioğlu'na Verdi Veriştirdi!

Posta gazetesinden aldığımız habere göre Akmerkez’de görüntülenen Burak Sergen, muhabirlerin; “Erdal Beşikçioğlu ile tekrar aynı projede çalışır mısınız?” sorusuna “Erdal benim öğrencim, dostum değil. Aramız hiç düzelmez. Bir daha mı? Allah korusun!” diye cevap verdi.

Çukur'un Beyefendi'si Burak Sergen, Erdal Beşikçioğlu'na Verdi Veriştirdi!

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

Geçtiğimiz yıl, “Tüy Kalemler” adlı tiyatro oyununda birlikte rol alacakken; oyunun kadrosundan Erdal Beşikçioğlu tarafından çıkarılan Burak Sergen’in, hala bu duruma kızgın olduğu anlaşıldı. O dönemde oyuncu Sergen; “Kara Sevda” dizisinde de rol alması sebebiyle; Tüy Kalemler oyunun, provalarına gelemediği için Beşikçioğlu tarafından kadrodan çıkarılmıştı. İddialara göre; Burak Sergen’in oynadığı rolde, kendisi oynamak isteyen Erdal Beşikçioğlu, Sergen’i oyundan çıkarmıştı.

Çukur'un Beyefendi'si Burak Sergen, Erdal Beşikçioğlu'na Verdi Veriştirdi!

Beşikçioğlu: “Tiyatro sahnesinde bazen böyle faşizan hareketler uygundur”

Erdal Beşikçioğlu, Burak Sergen ile yaşanılan bu durum hakkında; “Bazı şeyler olmayınca olmuyor, zorlamamak lazım. Bu oyunda da olmadı işte… Ben neden olmadığını tartışmayalım, iş buralara gelmesin, polemikler çıkmasın diye işi dizi setlerine bağlayıp geçelim dedim… Geçiştirelim diye, hiç kimseye zeval gelmesin diye yaptım. Derinlere inip tartışmalar yapmayalım neden olmadığına dair… Bazen tiyatro sahnesinde böyle faşizan hareketler uygundur.” şeklinde yanıt vermesiyle gündeme gelmişti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler