Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMandalinacı Veysel Mutlu Single Albümüyle 10 Saatte Dinlenme Rekorları Kırdı

İlgili Postlar

Mandalinacı Veysel Mutlu Single Albümüyle 10 Saatte Dinlenme Rekorları Kırdı

Mandalinacı Veysel olarak çoğunlukla tanınan ve geçtiğimiz kasım ayında; pazarda mandalina satarken söylediği şarkılarının videolarıyla, sosyal medyada fenomen olan Veysel Mutlu’nun “Vay Delikanlı Gönlüm” adlı single albümü 19 Ocak Cuma günü müzik piyasasında sunuldu.

Mandalinacı Veysel Mutlu single albümüyle 10 saatte dinlenme rekorları kırdı

Bursa-Yıldırım’da, pazarda mandalina satarak geçimini sağlayan 21 yaşındaki Veysel Mutlu, satış yaparken söylediği şarkılarının videolarıyla ve farklı yorumuyla, dikkatleri üzerine çekmiş ve videolarının milyonlarca kez izlenerek rekor kırmasıyla tanındı.

Delikanlı Mandalinacı Veysel 2 Ayda 640 Bin Takipçi Kazandı

Mutlu’nun, söz-müzik ve yorumu Ahmet Şafak’a ait olan “Vay Delikanlı Gönlüm” adlı şarkısındaki yorumu, özellikle en büyük beğeni alan parçası oldu. Hatta; bu şarkıdaki güzel yorumu, Ahmet Şafak’ın yorumundan daha çok beğeni aldı. Bu beğenilerle de Instagram’da ve diğer sosyal mecralarda çok kısa sürede, 640 bin takipçi kazandı.

Mandalinacı Veysel, takipçi sayısı ve izlenme rekorlarıyla; geçtiğimiz ay hem haber bültenlerinde konu oldu hem de “Beyaz Show” ve “O Ses Türkiye” gibi yapımlara konuk olarak katıldı ve sesini bir kez de TV ekranlarında duyurdu.

Veysel Mutlu’nun “Vay Delikanlı Gönlüm” adlı tek parçalık single albümü 19 Ocak 2018 tarihi itibariyle Poll Production etiketiyle dijital müzik platformlarında ve sosyal kanallarda müzik severlere sunulmuş bulunuyor.

Mandalinacı Veysel Mutlu single albümüyle 10 saatte dinlenme rekorları kırdı

Video Klibiyle En İyi Trend Videolar Listesinde

Mandalinacı Veysel Mutlu’nun, yine dün akşam Poll Production etiketiyle yayınlanan video klibi, yayınlandığı ilk 10 saat içerisinde 1 milyon 200 bin kez izlenerek en iyi trend videolar listesindeki yerini aldı. Veysel Mutlu “Vay Delikanlı Gönlüm” şarkısıyla yeniden rekorlara koşacak gibi görünüyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler