Ana SayfaDedikoduAhmet Kural Çıldıracak! Sıla'ya Daha Şimdiden Talip Çıktı!

İlgili Postlar

Ahmet Kural Çıldıracak! Sıla’ya Daha Şimdiden Talip Çıktı!

Ahmet Kural Çıldıracak! Sıla’ya Daha Şimdiden Talip Çıktı!

Sıla ve Ahmet Kural çiftinin ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Birbirlerine yakıştırılan çiftin ayrılığı takipçilerini oldukça üzdü. Bir yorumda şair Yılmaz Odabaşı’ndan geldi. Fakat Odabaşı’nın yaptığı yorum Ahmet Kural’ı oldukça kızdıracak. Nihat Odabaşı Twitter hesabından resmen Sıla’ya talip olduğunu açıkladı.

“Sıla’nın, Ahmet Kural İle Anlaşamayacağından Emindim”

Yaklaşık 9 aydır aşk yaşayan ve artık evlenecek gözüyle bakılan Ahmet Kural ve Sıla çiftinden dün kötü haber gelmişti. İki ünlü isim yollarını ayırdı bu durum ise Sıla’nın Ahmet Kural’ı takipten çıkıp, tüm fotoğrafları silmesinden anlaşıldı. Ahmet Kural’dan henüz bir hamle gelmedi. Geçtiğimiz günlerde imajını değiştiren Sıla için zaten ayrılık dedikoduları çıkmış, fakat daha kesinleşmemişti.

Sıla’nın yakın çevresi ise ayrılığı doğruladıktan sonra magazin gündeminde yer aldı. Bu sabah şair Yılmaz Odabaşı’ndan ise bu konuyla alakalı bir yorum geldi. Fakat yorum Ahmet Kural’ı kızdıracak şekilden. Odabaşı ayrılığı öğrenince sosyal medyadan”İlk defa benden bir magazin yorum: Sıla’nın ruhsal derinlik ve zarafetine bakarak, Ahmet Kural ile anlaşamayacağına emindim. Kısa sürede ayrılmışlar. Tuğçe Kazaz’ı tanımıyordum belki ama bu kadarından haberim oldu. Sıla’ya da ben talibim:):) Zaten şiir de yazıyormuş…”

Yılmaz Odabaşı’na Yorumlar Yağıyor

Yılmaz Odabaşı bu yorumu yaptıktan sonra sosyal medya bir anda karıştı ve ünlü şaire yorumlar yağmaya başladı. Nihat Odabaşı ise yorumlara tek tek cevap verip bu yorumu haber yazan magazin sitelerini ise sayfasında paylaştı. Bu kadar yoruma oldukça öfkeli olan Odabaşı, daha sonra “Bu ülkenin en can alıcı meseleleri hk.’da yazıp duruyoruz da, çoğu zaman bir yorum bile görünmüyor.Magazinel bir konudan söz edince, nasıl diliniz açıldı! Sizi gidi yaramaz çocuklar sizi!!” yorumunu yaptı.

Yılmaz Odabaşı daha sonra ise şakayla karışık Sıla’ya şiir yollamak istediğini de “Hani adresini bilsem, toplu şiirlerden bir adet de Sıla Hanıma imzalayıp göndermek isterdim:)” şu tweet ile anlattı. Takipçileri ise ünlü şaire “abi seviyorsan git konuş bence” yorumunu yaptı.

Ahmet Kural Çıldıracak! Sıla'ya Daha Şimdiden Talip Çıktı!
Ahmet Kural Çıldıracak! Sıla’ya Daha Şimdiden Talip Çıktı!

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler