Ana SayfaDedikoduBülent Ersoy'dan Tarkan'a Gecikmeli Düğün Hediyesi!

İlgili Postlar

Bülent Ersoy’dan Tarkan’a Gecikmeli Düğün Hediyesi!

Bülent Ersoy’dan Tarkan’a Gecikmeli Düğün Hediyesi!

Bülent Ersoy, eşi Tarkan ve Pınar Tevetoğlu’na 1,5 yıl gecikmeli düğün hediyesi verdi. Sürpriz yaparak stüdyoya giden Bülent Ersoy geç de olsa hediyelerini verdi. Tarkan ve Eşine beşi bir yerde takan Bülent Ersoy, Pınar Tevetoğlu’na pırlantalı kolye,bileklik ve küpeden oluşan set hediye etti.

Diva’dan Mutlu Çiftlere Beşi Bir Yerde ve Set!

Türk Sanat Müziği’nin Divası ve ünlü şarkıcı Tarkan ‘Ümit Hırsızı’ şarkısını birlikte seslendirmeye karar vermişlerdi. İkilinin hayranları bu düeti merakla beklerken kendi alanlarında en iyisi olan iki şarkıcı ise çalışmalara başladı. Şarkıyı birlikte seslendirmek için Ozan Çolakoğlu’nun stüdyosuna kapandılar.

Çalışmanın ilerleyen saatlerine Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu’da stüdyoya geldi. Bülent Ersoy çifte sürpriz yaptı, rötarlı da olsa düğün hediyesi verdi. Diva, hem Tarkan’a hem de Pınar Tevetoğlu’na toplam 11 bin lira değerinde ‘beşi bir yerde’ taktı. Bülent Ersoy bununla da yetinmedi. Bu hediyeleri çift için az bulan Bülent Ersoy, Pınar Tevetoğlu’na bileklik, yüzük ve kolyeden oluşan 25 bin liralık pırlanta set armağan etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler