Ana SayfaÜnlülerİzel: "Sinan Bana Yeniden Nefes Verdi"

İlgili Postlar

İzel: “Sinan Bana Yeniden Nefes Verdi”

Şarkıcı İzel, 15 yıl önce aşka yelken açtığı Sinan Akçıl’la yeniden bir araya geldi. Akçıl’ın yazdığı şarkıyı okumak için birlikte stüdyoya giren İzel, “Sinan bana nefes, hayat ve söz verdi.” diyerek dostluklarına devam ettiklerini belirtti.

Behzat Gerçeker yönetminindeki ENBE Orkestrası’nın Şubat ayında çıkaracağı albümde Sinan Akçıl’ın yazdığı ‘Teşekkürler Sevgilim’ şarkısı da yer alacak. Akçıl, ‘Düğün şarkısı olacak’ dediği bu şarkı için İzel’le stüdyoya girerek okuma yaptı. 6 yıl aranın ardından yeniden stüdyoda olmanın heyecanını yaşayan İzel ise Sinan Akçıl’a teşekkür ederek şunları söyledi: “Çok mutluyum. Sinan’ı ve stüdyoları özlemişim. Birbirimizi 15 yıldır tanıyoruz. Aramızda hiçbir zaman küslük olmadı. O bana nefes, hayat ve söz verdi.”

“YILIN ŞARKISI GELİYOR” 

Çelik & Ercan gibi olamadıklarını ama yerlerini doldurmaya çalıştığını ifade eden Sinan Akçıl, bu şarkının 2018 yılının düğün şarkısı olacağını söyleyerek iddiasını ortaya koydu. “Harika bir işe imza attık” diyen Akçıl, yılın şarkısı olduğunu vurgulacak kadar da iddialı.

İZEL’İ YATAĞINDAN KALDIRIP ZORLA STÜDYOYA GETİRDİ

15 yıl önce İzel’le aşk yaşayan Sinan Akçıl’a muhabirler tarafından “Şarkıyı İzel Hanım için mi yazdınız?” diye sorulunca başarılı müzisyen şu cevabı verdi: “Hayır, Behzat Gerçeker için yazdım. Şaka bir yana bu parçayı İzel’in okumasını istedim. Değil şarkı, şiir okumaya bile hevesi yoktu. Yatağından kaldırıp zorla stüdyoya getirdik. İnşallah devamı gelecek. Yeni bir albüm yapacağız”

İzel Çeliköz Kimdir?

Sinan Akçıl Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler