Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBir Baba Hindu filmi TV de ilk kez TV8'de!

İlgili Postlar

Bir Baba Hindu filmi TV de ilk kez TV8’de!

Günün birinde Gundhi Fadıl’ın malikanesinden kaçırılınca Fadıl genç kadını bulma yoluna baş koyma macerasanın anlatıldığı komedi türündeki Bir Baba Hindu filmi 24 Ekim Salı Akşamı saat 20.00’da TV 8 ekranlarında televizyon ekranları karşısında izleyenlere sunulacak. TV’de ilk kez TV8’de ekrana gelecek olan Bir Baba Hindu filmi hakkında merak edilenler, filmin konusu, oyuncu kadrosu ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

Bir Baba Hindu filminin konusu

Fadıl bölgesinin en acımasız mafya babalarından biridir. Ancak günün birinde Hintli yoga hocası Gundhi’ye aşık olur. Günün birinde Gundhi Fadıl’ın malikanesinden kaçırılınca Fadıl genç kadını bulma yoluna baş koyar. En güvendiği arkadaşı Hulusi’yi de alarak Hindistan’a giden mafya babasının amacı Gundhi’yi onu kaçıranların elinden kurtarmak ve onun kalbini kazanmaktır. Ancak işler sandığı kadar kolay olmayacaktır. Gundhi’nin annesi de Hindistan’da çok güçlü bir mafya örgütünü yönetmektedir. Fadıl, Hulusi ve Mumbai’da çalışan Türk belediye işçisinin yardımıyla Gundhi’ye ulaşmaya çalışır. Ancak Fadıl’ın ailesi de Mumbai’ye geldiğinde işler iyice karışır…

Bir Baba Hindu filminin oyuncu kadrosu

Sermiyan Midyat, Nicole Faria, Şafak Sezer’in başrollerinde yer aldığı  Bir Baba Hindu filminde yan rollerde oynayan oyuncularda vardır.

“Yanakları yukarı kaldıracağız.”

Sermiyan Midyat‘ın yazıp-yönettiği ‘Bir Baba Hindu’ filminin başrol oyuncusu, 2010 Dünya Güzellik yarışmasının birincisi Nicole Faria’nın Bir Baba Hindu yorumu şu şekildeydi: Film vizyona girdiği için çok heyecanlıyım” demişti. Sermiyan Midyat, filmin gala gösterimi öncesinde, “Memlekette herkesin suratı asık, herkes üzgün  geziyor. Bu filmle yüzleri bir nebze olsun güldürmeyi hedefliyoruz. Yanakları yukarı kaldıracağız” diye konuştu. Bir Baba Hindu filmde Hint oyuncularda yer aldı.

Bir Baba Hindu filmi TV’de ilk kez TV8’de!

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat’in yönettiği Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan ´Bir Baba Hindu´filmi ilk kez TV8 ekranlarında izleyiciye sunulacak.  Komedi türündekiBir Baba Hindu” filmi  izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl, aşkı uğruna bütün imkanları reddedip çok tuhaf ve komik durumlara düşerken, aşkın kuvvetini anlatan film 24 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da sevenleriyle buluşacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler