Ana SayfaÜnlülerTuğba Yurt'dan Şok Açıklama! Kısa Boylular..

İlgili Postlar

Tuğba Yurt’dan Şok Açıklama! Kısa Boylular..

Emre Saygı’nın sunduğu ve Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı olan “Hadi Be” de konuk olan Popçu Tuğba Yurt, Kısa boylu olmanın avantaj olduğunu belirten ilginç bir iddia da bulundu.

Tuğba Yurt, Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı olan “Hadi Be” ye konuk olarak sosyal medya kullanıcılarının sorularına gayet samimi açıklamalarla birlikte bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.

KISA BOYLU OLMAKTAN MUTLUYUM

Boyunun 1.63 metre olduğunu ve kısa boylu olmaktan mutlu olduğunu belirten Tuğba Yurt, “1.63 boyundayım ve bundan da mutluyum. Çünkü dünya starları kısa boylu ve minyon. Birde kan dolaşımı kısa boylularda çok olduğu için daha zeki oluyorlar” diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

ÜNLÜ OLMANIN SORUMLULUKLARI VAR

Ünlü olan kişinin hareketlerine ünlü olmadan öncekine göre daha fazla dikkat etmesi gerektiğini söyleyen Tuğba Yurt, “Bilinirliğin verdiği sorumluluk hareketlerime dikkat etmemi sağlıyor. Bunun farkındayım. Ve sürekli eksiklerimi görerek kendimi yenilemeye çalışıyorum” diyerek artık kendisine ve hareketlerine çok dikkat ettiğini belirtti.

REKLAMLARDA OYNAMAK İSTİYOR

Reklamlarda oynamak istediğini söyleyen ancak dizilerde oyunculuk teklifleri aldığını belirten Tuğba Yurt, “Oyunculukla ilgili yaz dizilerinde sürekli teklifler geldi ama ben müzik dışında farklı bir şey yapmayı istiyorum. Birde reklam teklifleri geliyor dizi yerine reklamda olmak daha güzel olucaktır” diyerek reklam filmlerinde oynamanın daha güzel olacağını belirtti.

MÜZİKTEN BAŞKA ŞEYLE İLGİLENMİYORUM

Hayatında müzikten başka bir konuyla ilgilenmediğini belirten ve ilgilenmeyi de düşünmediğini söyleyen Tuğba Yurt, “Bugüne kadar müzikten başka hiçbir şeyle ilgilenmedim. Başka bir şeye yeteneğim yok gibi masa tenisi ve tavlayı da çok iyi oynarım” dedi.

BÜYÜK KONSERLER

Hayallerinin arasında çok büyük bir orkestra ve bir o kadar da büyük prodüksiyonlu bir konser vermek olduğunu belirten Tuğba Yurt, “Çok büyük senfoni gibi orkestra, dansçılar çok büyük bir prodüksiyonun olduğu bir konser yapma hayalim var” dedi.

KADIN MUHABBETLERİNİ SEVMİYORUM

“Erkek arkadaşlarımla konuşmayı daha çok seviyorum ama kadınlarla oturup ya saçımın rengi nasıl oje olmuş mu konuşmalarını konuşmayı sevmiyorum” diyerek erkeklerle konuşmayı kızlarla konuşmanın aksine daha çok sevdiğini ve kadın muhabbetlerini sevmediğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler