Ana SayfaDedikoduFi Dizisi İlk Defa Asya’da

İlgili Postlar

Fi Dizisi İlk Defa Asya’da

Fi Dizisi İlk Defa Asya’da

‘Fi’ dizisi Güney Kore’de yayınlanmaya başlıyor.

Dijital platform puhutv’den yayınlanan başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsur, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç’ın yer aldığı Fi dizisi Güney Kore’de yayınlanacak. Bu ülkede yayınlanacak ilk Türk dizisi olacak olan Fi, Kasım ayında GTV kanalında yayına başlayacak.

İlk defa bir Türk dizisi izleyecek olan Güney Koreliler için GTV kanalı, ülkedeki ünlü isimlerden oluşan bir dublaj ekibi hazırlıyor.

Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan ve Seranay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Fi dizisinin her bölümü 60 dakika olarak puhutv’den yayınlanmaya devam ediyor. 2. sezon hazırlıkları başlayan dizinin yeni sezonu öncesi Merve Çağıran projeye veda etti.

Merve Çağıran (Ceren)

‘Fi’nin ilerleyen bölümlerinde projeye katılan ve Duru’nun (Serenay Sarıkaya) dans okulundan yakın arkadaşı Ceren karakterine hayat veren Merve Çağıran, yeni sezonda yer almayacağını açıkladı.

Seranay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ın yer aldığı projenin ilk fotoğraf çekiminden yansıyan kareler ise renkli anlara sahne olmuştu.

Serenay Sarıkaya (Duru)

Medcezir adlı dizide rol aldıktan sonra, başka bir projede yer alıp almayacağı merak konusu olan Serenay Sarıkaya projede Duru karakterine hayat veriyor.

 

Mehmet Günsür (Deniz)

Ozan Güven (Can Manay)

Ozan Güven

Büşra Develi (Bilge)

Berrak Tüzünataç (Özge)

Songül Öden

Fi’ye 10 ve 11. bölümlerde dahil olan bir diğer isim ise Songül Öden olmuştu.

Son olarak Serçe Sarayı dizisinde rol alan 40 yaşındaki Öden, Fi’de ‘Can Manay’ın (Ozan Güven) patronu olan ‘Sadık Murat Kolhan’ın eşini canlandırmıştı.

Özge Özpirinçci

Fi dizisine Can Manay’ın sevgilisi Sıla karakteriyle dahil olan ve son olarak Aşk Yeniden dizisinde oynayan 30 yaşındaki Özge Özpirinçcii’nin de projede yeni sezonda yer almaması bekleniyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler