Ana SayfaDizilerAşk-ı Roman 10. Bölüm İle Ekranlara Geliyor

İlgili Postlar

Aşk-ı Roman 10. Bölüm İle Ekranlara Geliyor

Hafta içi her gün ekranlara gelen Aşk-ı Roman, bu haftanın son bölümüyle 8 Eylül Cuma günü yayınlanacak. 10 bölümüyle ekranlara gelecek olan dizi, yeni bölümüyle de yine oldukça eğlenceli saatler yaşatacak. Saat 18.45 itibariyle ekranlara gelecek yeni bölümde, hikaye kaldığı yerden devam edecek.

Aşk-ı Roman 10. Bölüm Konusu Ne?

Aşk-ı Roman 10. bölüm itibari ile spor salonunun açılışına damga vuran Hamdi ile Kaan arasında yaşanacaklar ekrana getirilecek. Spor salonunun açılışı için büyük umutları olan Kaan, mahallelinin duruma ilgi göstermemesi nedeniyle oldukça üzülür. Hamdi’nin de açılışa gelmesi Kaan için büyük bir yıkım yaratır. Araya Erkan’ın girmesi açılışta kavga çıkmasını önlerken, Kaan Solmaz’ın arkasından çevirdiği işlerden habersizdir.

Nurullah ile olan sözleşmesini iptal edemeyen Solmaz, haftada bir gün dans etmeye razı olur. Fakat Kaan’dan bu durum gizli tutulacaktır. Solmaz, Kaan’a bu durumu söylemeyerek büyük bir risk alır.

Diğer yanda Lider, Solmaz’dan vazgeçmez ve ona farklı sürprizler yapar. Yeni bir iş yeri açarak kendi hayatını kurmak isteyen Lider için Solmaz, giderek daha fazla önemli hale gelir. Bu arada hem Solmaz’ın hem de Kaan’ın iş açısından yoğun olması ikili arasında yeni problemlere yol açar. Evlilik planları yapılmış olmasına rağmen evliliğin ertelenme ihtimalinin ortaya çıkması çift arasında soruna yol açar. Sözlerin yanlış anlaşılması ile birlikte Kaan ile Solmaz yeniden küser ve araları bozulur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler