Ana SayfaDizilerMeryem Yine Zirvede Yer Aldı

İlgili Postlar

Meryem Yine Zirvede Yer Aldı

Kanal D’de yayınlanan Meryem dizisi, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle de yine zirvede yer almayı başardı.

Kanal D geçtiğimiz haftalarda yayınlanmaya başlanan Meryem dizisi, dikkat çekmeyi başarıyor. Giderek artan izlenme oranları ile Çarşamba akşamlarının en iddialı dizilerinden birisi olan Meryem, dün akşamki reyting sıralamasında da yine ilk sırada yer aldı. Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizide başrollerde Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş yer alıyor.

Tüm Kategorilerde Birinci

Meryem dizisi dün akşamki reyting sonuçlarında tüm kategorilerde birinci olmayı başardı. Kategorilere göre izlenme oranları ve reyting durumu ise şöyle;

Totalde 5,72 reyting ve 17,31 izlenme payı,

AB’de 7,87 reyting ve 23,29 izlenme payı

ABC1’de 6,60 reyting 20,22 izlenme payı

Tüm bu oranlar ile ilk sırada yer alan Meryem dizisi, önümüzdeki haftaların da en güçlü dizilerinden birisi olarak yerini garantiledi.

Meryem Yeni Bölümde Neler Olacak?

Meryem dizisinde hikaye giderek derinleşiyor, heyecanlı hale geliyor. Meryem ve Oktay arasında gerçeklerin ortaya çıkmaya başlaması, büyük yüzleşmeye de karakterlerin adım adım yaklaşmasına neden oluyor. Gerçeklerin peşinde olan Savaş için de beklenmedik gelişmeler yaşanacak.

Meryem yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekranlara gelecek. Yeni bölümüyle yayınlanacak olan dizinin, yeni haftada da yine zirvede yer alması bekleniyor. Meryem’in yakaladığı bu başarı aynı zamanda Çarşamba akşamlarında yayınlanacak diğer diziler için de ciddi bir tehlike oluşturuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler