Ana SayfaÜnlülerCinayet sırasında otelde olan ünlü oyuncu yaşananları anlattı!

İlgili Postlar

Cinayet sırasında otelde olan ünlü oyuncu yaşananları anlattı!

Vatan Şaşmaz’ın eski sevgilisi Filiz Aker tarafından otel odasında vurularak öldürülmesi sırasında otelde olan ünlü oyuncu Emrah Yılmaz, yaşananları anlattı. Yılmaz, “İçeri girildiğinde Vatan Şaşmaz ve Filiz Hanım’ı ölü olarak gördük.” dedi. Detaylar haberimizde…

Vatan Şaşmaz cinayetinin ayrıntıları

Vatan Şaşmaz cinayetinin yankıları devam ederken, cinayet sırasında otelde olan ünlü oyuncu Emrah Yılmaz yaşananları anlattı. Silah seslerinin ardından odaya gittiklerini ifade eden Yılmaz, karşılaştıkları manzarayı bir bir anlattı. Yılmaz, “Çin’den İstanbul’a geldim. Yakın dostum Ahmet Altınbaşak ve eşi Dora beni otele davet etti. Filiz Hanım da geldiğimde oradaydı. Kendisiyle iki saat kadar oturduk. Şarap içip sohbet ettik. Daha sonra kendisine bir mesaj geldi. Bizden müsaade isteyip odasına çıktı. Bir aya yakındır bu otelde kalıyormuş galiba. Giderken ‘Misafirlerime iyi bak, geleceğim’ dedi. Aradan uzun vakit geçti. Gelmeyince yeğeni Dora merak etti. Otel odasına çıktık. Ancak kapı kapalıydı, ses gelmeyince güvenlik kapıyı kırdı. İçeri girildiğinde Vatan Şaşmaz ve Filiz Hanım’ı ölü olarak gördük.” diye konuştu.

Vatan Şaşmaz nasıl öldürüldü?

Vatan Şaşmaz, dün akşam saatlerinde İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker ile buluştu. Buluşmada kısa süre sonra tatsız anlar yaşanmaya başladı. İkilinin arasında bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Vatan Şaşmaz, tartışmanın ardından odadan ayrılmak için kapıya doğru yöneldi, ancak Filiz Aker Şaşmaz’ın odayı terk etmesine müsaade etmedi. Filiz Aker, kapıya bir metre kadar yaklaşmış olan Vatan Şaşmaz’ı üç el sırtından, bir el de ensesinden olmak üzere vurdu. Vatan Şaşmaz, olduğu yerde yığılıp son nefesini verirken, Filiz Aker de alnının ortasından kendini vurarak intihar etti. Şaşmaz ve Aker’in ölümü, ünlüler dünyasında geniş yankı uyandırdı. Herkesin şoke olduğu cinayet ve intihar olayının ardından tüm detaylar bir bir ortaya çıkıyor.

Vatan Şaşmaz’ın hamile eşi mahvoldu

Vatan Şaşmaz’ın dört aylık hamile olan eşi, Şaşmaz’ın vefat haberi ile yıkıldı. Annesi ile tatilde olan acılı eş, olayı haber alır almaz yola çıkıp İstanbul’a geldi.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Filiz Aker kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler