Ana SayfaÜnlülerZuhal Topal'ın gelin adayı, programın perde arkasındaki sırları ifşa etti!

İlgili Postlar

Zuhal Topal’ın gelin adayı, programın perde arkasındaki sırları ifşa etti!

Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programında eş arayan gelin adayı Naz, programın perde arkasında yaşananları ifşa etti. Naz, yaptığı açıklamada “Baha dışında kimseyle gerçek ilişkim olmadı. Hepsi hayal ürünüydü.” dedi. İşte detaylar…

Star TV yönetiminin Zuhal Topal’ın izdivaç programının yeni yayın döneminde yayınlanmayacağını açıklamasının ardından, programı en popüler gelin adaylarından biri olan Naz, bomba gibi bir açıklama yaptı. Naz, programın perde arkasındaki sırları ifşa etti.

Gelin adayı Naz, Zuhal Topal’ın programını ifşa etti

Zuhal Topal’ın programında eş arayan popüler gelin adayı Naz Mila, programda tek gerçek ilişkisini damat adayı Baha ile yaşadığını ifade ederek, “Parasını alamayan programı ifşalıyor. Gerçi ben de iki haftayı alamadım zaten benim ihtiyacım yok. Benim orada tek gerçek ilişkim Baha ile oldu. Baha oyunlardan sıkıldığı için kavga etti, darp ettiler. Ali ile aramda hiçbir ilişki olmadı ki beni bırakın Ali’nin oraya geldiğinden beri kimseyle ciddi ilişkisi olmadı. Hepsi hayal ürünüydü. Hatta Nurlana’yı bile sadece stüdyoda gördü. Bir gün Evleceksen Gel’e gittim. Merak etmediniz mi neden gittim? Çünkü burada paramı ödemediler. Yalvar yakar geri döndüm, paramı verdiler.” diye konuştu.

Zuhal Topal, parasını alamadığını iddia etti, film şirketi yalanladı

Zuhal Topal’ın programının yeni yayın döneminde ekranlara gelmeyeceğinin Star TV yönetimi tarafından açıklanmasının ardından Zuhal Topal da açıklama yaparak yapım şirketi tarafından alacaklarının ödenmediğini iddia etti. Topal’ın bu iddiaların hedefi olan Soho Film, Zuhal Topal’ın iddialarını yalanlayarak asılsız olduğunu iddia etti.

Zuhal Topal’ıj programı kaldırıldı

İzdivaç programlarının yayından kaldırılacağı tartışmaları hız kesmeden devam ederken, ilk hamle Star TV’den geldi. Kanal yönetimi, Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programının yeni yayın döneminde yayınlanmayacağını açıkladı.

Zuhal Topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler