Ana SayfaÜnlülerYeliz Yeşilmen Açık Sözlü: Koca Parası Yiyorum

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen Açık Sözlü: Koca Parası Yiyorum

Son dönemlerde paylaştığı özel fotoğraflarıyla dikkat çeken Yeliz Yeşilmen, son evliliği ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptığı röportajıyla bilinmeyenleri anlatan Yeliz Yeşilmen, özellikle “Çatır çatır koca parası yiyorum” gibi açıklamalarıyla dikkat çekti. Şu anda hayatının en zirve noktasında olduğunu söyleyen ünlü isim, her şeyi eşi ve özel yaşamı için geride bıraktığını söyledi. Güzelliğini, gençliğini ve vücudunu eşi için feda ettiğini söyleyerek bu konuda farklı bir yaklaşım sergileyen Yeliz Yeşilmen, “Kocamın parasını ben yemeyeceğim de kim yiyecek, pardon? Tabii ki de çatır çatır yiyeceğim.” dedi.

Gurme Mi Olacak?

Son dönemlerde gezdiği otel ve restoranlar hakkında yorumlar yaparak sosyal medyada dikkat çeken Yeliz Yeşilmen, bu konudaki soruya da samimi bir şekilde yanıt verdi. Bu durumu iş haline getirdiğini söyleyen Yeşilmen, açtığı sayfa üzerinden deneyimlerini aktardığını ve kısa süre içerisinde de sosyal medya takipçilerinin arttığını söyledi.

“Yeliz’in Karavanı Adlı Program İstiyorum”

Bu durumu bir adım ileriye götürmek istediğini de söyleyen Yeliz Yeşilmen, Yeliz’in Karavanı adlı bir programda bu konuda başarılı olabileceğine inandığını dile getirdi. 16 yaşından beri çalıştığı için şu anda çok fazla çalışmaya ihtiyacı olmadığını söyleyen sanatçı, iki çocuklu birisi olarak yeni hayatına alıştığını ve yeni işiyle de bu konuda farklı bir iş deneyimi elde ettiğini belirtti. Sanatçı aynı zamanda eşinin bu işe çok istekli olmadığını da söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler