Ana SayfaÜnlülerBarış Akarsu'nun Tüm Hatıraları Çalındı

İlgili Postlar

Barış Akarsu’nun Tüm Hatıraları Çalındı

2007 yılında geçirdiği trafik kazasıyla yaşamını yitiren Barış Akarsu’nun hatıralarının çalındığı açıklandı. Ani ölümü ile tüm Türkiye’de büyük bir üzüntü yaratan Barış Akarsu’nun önemli hatıralarının çalınması her kesimden büyük bir tepki çekti.

10 yıl önce yaşamını yitiren sanatçının tüm hatırası, annesinin evinde bulunuyordu. Amasya’da oturan Hatice Akarsu’nun evine hırsız girdiği ve tüm değerleri hatıralarının alındığı bugün itibari ile öğrenilirken, olayla ilgili detayları Barış Akarsu’nun annesi anlattı.

“Oğlumun Tüm Değerlerini, Hatıralarını Almışlar”

Giren hırsızın oğluna ait tüm hatıralarına almasına sitem eden anne Hatice Akarsu, “Oğlumun tüm değerlerini, hatıralarını almışlar. Ben onlarla beraber kendimi dik tutuyordum” diyerek tepki gösterdi. Oğlunu genç yaşta kaybetmenin acısını yaşayan anne, böylesine bir hırsızlığı kabul etmediğini söyleyerek hayattaki tek dayanağının geri verilmesini istedi. Uzun süreden beri evde olmayan Hatice Akarsu’nun bu durumunu fırsat olarak değerlendiren hırsızlar, Barış Akarsu’ya ait künye, kolye, yüzük, küpeleri çaldı. Özellikle sanatçının sevenleri evi ziyaret ederek ona ait eşyalarla sanatçıyı yad ediyordu. Ölümü sonrasında evi aynı zamanda müze olarak da kullanılan Hatice Akarsu, olayla ilgili polise müracaat ettiğini söyledi. Yapılan araştırmalar sonrasında hırsızlar için arama çalışmalarına başlayan polisler, Barış Akarsu’nun hatıralarını geri getirmeye çalışacak.

“Para Etmez”           

Oğlunun eşyalarının para etmeyeceğini söyleyen anne Hatice Akarsu yaptığı açıklamalarda para değeri olmayan eşyaların geri getirilmesini ve oğlunun hatıralarının kendisine verilmesini istedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler